Este sau nu swinger Răzvan Lucescu? Ce răspuns i-a dat lui Giovani Becali!

Giovani Becali i-a băgat mortul în casă lui Răzvan Lucescu în urmă cu ceva vreme declarând că antrenorul ar putea fi swinger, adică adept al schimbului de partenere sexuale. Prezent în emisiunea lui Densie Rifai de la Kanal D, Răzvan Lucescu i-a dat replica impresarului.

Răzvan Lucescu este antrenorul echipei elene PAOK Salonic Sursa: Instagram
Răzvan Lucescu este antrenorul echipei elene PAOK Salonic Sursa: Instagram

În 2010, un scandal de proporții zguduia lumea mondenă. Atunci impresarul Giovani Becali a lăsat să se înțeleagă, într-un interviu acordat Evenimentului Zilei, că Răzvan Lucescu ar fi swinger și că antrenorul ar participa împreună cu soția lui la partide de sex în grup.

„Fanteziile oamenilor merg departe rău”

Răzvan, da, e swinger! El și Cristi Iancu, zis Kiki, de la federație. Și ăla, Verdeș, zis «Popo», fac grup de swingeri. De unde știu? Păi, vorbesc cu taximetriști, șefi de localuri, curve…, mai aud o bârfă”, a spus atunci Giovani Becali, într-un atac grobian la adresa lui Răzvan Lucescu.

Scandalul l-a urmărit pe Răzvan Lucescu ani de zile. Invitat în emisiuniea lui Denise Rifai de la Kanal D, antrenorul i i-a dat replica lui Giovani Becali.

Deja fanteziile oamenilor merg departe rău. Probabil că lumea visează! Sexul e foarte important în viața omuluia! Dacă sexul e făcut bine și relația e fericită!”, a spus Răzvan Lucescu, la Kanal D.

„Îmi plac partidele de sex rapid”

De altfel, de-a lungul timpului, Răzvan Lucescu a fost deschis la întrebările și mărturisirile privind sexul.

Îmi plac partidele de sex rapid. Apar momente în care sunt foarte sănătoase. Ce poţi să faci între un telefon de la federaţie şi un urlet «Tati, unde eşti?» În nici un caz nu fac sex într-un singur mod. E ca la un meci: uneori eşti în contraatac, alteori, în apărare, dar, de cele mai multe ori, mingea intră în plasa porţii adverse”, a declarat Răzvan Lucescu, în 2002, într-un interviu non- conformist luat de reporterul Unica, în pat.

La aproape 10 ani distanță, însă, Răzvan Lucescu i-a răspuns lui Denise Rifai că nu-și mai amintește să fi declarat vreodată așa ceva. În schimb, mărtuisește că relația cu soția lui Ana Maria este acum una perfectă.

Eu, soției mele îi ofer libertate. Dacă vrea să plece de acasă și e nervoasă, să plece ! Să nu intre într-un conflict cu mine. Prima parte a căsniciei a fost de invidiat , a fost acea nebunie, apoi au urmat momente de acalmie, o perioadă mai grea. Am depășit aceasta perioadă grea și relația a devenit mai profundă, dar ne iubim cu disperare”, a mai spus antrenorul.

A devenit a patra oară bunic!

La 52 de ani, Răzvan Lucescu a devenit bunic pentru a patra oară. Fostul selecționer a dezvăluit că, în urmă cu două săptămâni, i-a mai venit pe lume o nepoțică.

De două săptămîni am devenit bunic ăentru patra oară! Dar eu nu mă simt bunic deloc! Sunt mici nepoții, nu mă cunosc, nu avem conexiuni puternice. Îi las cu părinții lor, au străbunici, o au pe nevastă-mea,cu mine mai târziu. Îi las acum. Eu ofer libertate. Omul trebuie să treacă prin propriile experiențe și să aibă o disciplină a vieții”, a adăugat acesta.

Răzvan Lucescu provine dintr-o familie celebră, fiind fiul lui Mircea Lucescu și al soției acestuia, Neli. Născut la 17 februarie 1969, Răzvan Lucescu a acumulat o avere frumușică din sport și are patru nepoți. Din partea fiului său Matei, stabilit în Olanda, are o nepoată, iar Marilu, fiica antrenorului, i-a dăruit acestuia trei nepoți, doi băieți și o fetiță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net