Jaf șocant în Argeș. Un bărbat a furat într-o noapte 1000 de pui de găină

Imaginația românilor care vor să facă bani repede și ușor nu are limite, la fel și tupeul lor. Ultimul caz s-a petrecut în Argeș unde un muncitor de la o fermă avicolă a furat, într-o noapte...1000 de pui. A fost prins după ce reprezentanţii care asigurau securitatea societăţii au organizat o pândă.  

Infractorii fură mai nou și puii de găină
Puii de găină au fost luați cu tot cu țarcurile speciale. Foto: curier.ro

Furtul s-a petrecut în comuna Băiculești în noaptea de 5 spre 6 iunie, la două ore după miezul nopții. Un angajat al firmei de securitate de la ferma avicolă a sunat la 112 şi a reclamat infracțiunea. Ulterior s-a stabilit că cei care asigurau paza aveau bănuieli că se fură noaptea din incinta fermei.  

Cum au „plecat” pe poarta fermei sutele de pui 

Potrivit curier.ro, mai mulți agenți de pază s-au pus la pândă împreună cu poliția, în ceea ce s-a vrut o acțiune de flagrant. Agenții au văzut cum lăzile cu pui erau scoase pe întuneric din fermă și erau încărcate într-o mașină care apoi a părăsit locaţia. Imediat după ce autovehiculul a ajuns în stradă, au acționat autoritățile.  

Maşina de teren a fost oprită în trafic, la Băiculeşti, de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș. Oamenii legii au numărat 18 lăzi, toate pline cu pui de carne, în total 1000 de păsări cu greutatea de până într-un kilogram.  

La volan era Marius Adrian R., de 43 de ani, din Curtea de Argeş, angajat la fermă. Ca să facă loc lăzilor, pregătise autovehiculul dinainte şi scosese banchetele. Acesta a fost dus la audieri. 

Ce spun reprezentanții IPJ Argeș 

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. Prejudiciul, cu o valoare estimată la 15.000 de lei, a fost recuperat integral și predat către reprezentanții persoanei vătămate. 

După administrarea probatoriului, bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 07 iunie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a declarat pentru sursa citată Florin Popa purtător de cuvânt al IPJ Argeş.  

Surprinzător, Marius Adrian R. a fost eliberat după 24 de ore fiind considerat fără pericol social. În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că bărbatul avusese doi complici, colegi, care l-au ajutat să fure puii. Împotriva tuturor s-a dispus măsura controlului judiciar, suspecții fiind cercetați pentru complicitate la infracţiunea de furt calificat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net