Un bărbat a spart trei biserici într-o singură noapte și a plecat cu toți banii din cutia milei

Un bărbat din Cluj a spart trei biserici într-o singură noapte și a furat banii găsiți în cutia milei. Acesta este acum anchetat de polițiști pentru furt calificat și dacă va fi găsit vinovat riscă ani grei de pușcărie. Paguba produsă de clujean este estimată undeva la 9.000 de lei, spun oamenii legii, citați de stiridecluj.ro.

Sunt multe cazuri de români care au furat din cutia milei. Foto: Click.
Sunt multe cazuri de români care au furat din cutia milei. Foto: Click.

Clujeanul a furat banii din cutia milei

Furturile au avut loc în noaptea de 25 spre 26 aprilie. Anchetatorii municipiului Dej au anunțat miercuri dimineață, în jurul orei 6:10, că persoane necunoscute au furat banii donați de credincioși în cutia milei. Aceasta se afla în interiorul unei Biserici Ortodoxe din municipiul Dej.

Acesta însă nu a fost singurul incident din acea noapte. La nici două ore distanță, au mai fost reclamate alte două spargeri similare la alte biserici din județ. Și se pare că același hoț a vizitat și aceste lăcașe și a furat toți banii pe care i-a găsit.

Ulterior, în jurul orei 08:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul aceleiași nopți, au fost sparte alte două lăcașe de cult situate în municipiului Dej, de unde ar fi sustras sume de bani”, conform informațiilor din comunicatul dat publiciății de IPJ Cluj.

Hoțul a fost identificat

Cel care stă în spatele acestor furturi este un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Chiuești, situată la 19 kilometri de Dej.

A fost estimat un prejudiciu total în valoare de 9.000 de lei, reprezentând sumele de bani și distrugerile cauzate. (…) În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au mai transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Clujeanul a fost prins de oamenii legii și reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. În acest moment, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net