Jale mare acasă la Alina. Fata e plânsă pe ultimul drum de un sat întreg

Ultima actualizare:

Alina Ciobanu, tânăra în vârstă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de prietena ei și aruncată sub o bancă din Mangalia, este astăzi înmormântată în satul natal Buda, din Vaslui. Fata este plânsă de un sat întreg. O mare de oameni au venit să o conducă pe Alina pe ultimul drum, o mare de copii poartă în mâini fotografia tinerei omorâte de buna sa prietenă, Loredana.

O mare de copii poartă în mâini fotografii cu chipul Alinei. Foto: Antena 3 CNN.
O mare de copii poartă în mâini fotografii cu chipul Alinei. Foto: Antena 3 CNN.

Un ultim omagiu pentru Alina

Sute de locuitori din comuna Buda, dar și din județ, au venit să-i aducă Alinei Ciobanu un ultim omagiu. Sunt prezenți la înmormântare colegi de școală, vecini, numeroși cetățeni ai localităților din zonă. "Toți au venit special pentru acest eveniment. Toată lumea este îndoliată, toată lumea plânge. Deja slujba de înmormântare a început. Un sobor de șase preoți chiar au intrat acum la locuința unde este depusă Alina și practic începe slujba", a transmis corespondentul Antena 3 CNN.

Foarte multe <de ce-uri>

Oamenii prezenți la acest eveniment încă au numeroase întrebări despre cauzele care au dus la această tragedie. "Cum spuneam, sunt coroane de flori aduse de către prieteni, de către elevi, sunt lacrimi, sunt foarte multe regrete și mai ales multe <de ce-uri>, <de ce s-a întâmplat așa ceva?>. Alina este îmbrăcată în rochie de mireasă și la evenimentul funerar este prezent inclusiv iubitul acesteia, împreună cu familia", a mai spus corespondentul Antena 3 CNN. 

Cum s-a întâmplat această crimă oribilă

Acum câteva zile, mai exact în weekend, la Mangalia, o fată de 18 ani, Loredana, a omorât-o pe prietena ei, Alina. Motivul acestei oribile crime se pare că a fost un băiat, chiar iubitul celei care a fost ucise. La scurt timp după ce i-a luat zilele Alinei, Loredana a pus-o pe prietena ei moartă într-o valiză, a coborât-o cu liftul, a chemat un taxi și a lăsat trupul acesteia într-un parc, sub o bancă.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net