Klaus Iohannis se pensionează! Postul său de profesor a fost scos la concurs: „Ceilalți profesori care au catedră sunt tineri”

Ultima actualizare:

După 27 de ani petrecuți la catedră, președintele Klaus Iohannis se pensionează! Postul său de profesor de Fizică de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” devine vacant, după ce președintele țării a decis să își depună cererea de pensionare pe motivul vârstei. Directoarea instituției nu a oferit detalii.

Klaus Iohannis a petrecut 27 de ani la catedră
Klaus Iohannis a petrecut 27 de ani la catedră

Luni, pe data de 29 aprilie 2024, a fost publicată lista posturilor disponibile pentru titularizare, în județul Sibiu. Printre acestea se găsește și postul de profesor de Fizică, cu predare în limba germană, la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”. Este vorba despre o catedră completă, ce constă în 18 ore.

Constantin Dincă, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, a declarat că președintele țării și-a depus cererea de pensionare, pe motivul vârstei. Acum, postul pe care îl ocupa este liber. Directoarea Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” nu a oferit detalii despre postul președintelui.

„Colegiul Brukenthal a scos la concurs catedra de fizică, asta însemnând că tot ce e posibil să fie catedra domnului președinte. Klaus Iohannis și-a depus cerere de pensionare pentru limită de vârstă. Ceilalți profesori care au catedră sunt tineri”, a declarat Constantin Dincă, conform oradesibiu.ro.

Președintele Iohannis se pensionează

Postul apare în lista pozițiilor vacante, iar angajarea se poate face pe o perioadă determinată, de 4 ani. Pentru a putea ocupa această poziție, este nevoie de un candidat cu definitivat, care trebuie să fi obținut la Titularizare cel puțin o notă, sau media, de 7. Directoarea colegiului nu a oferit detalii în privința postului vacant.

Președintele Klaus Iohannis a decis să își depună cererea de pensionare din cauza limitei de vârstă. El a petrecut nu mai puțin de 27 de ani la catedră, în fața elevilor. Acum, pe data de 29 aprilie 2024, pe lista posturilor disponibile pentru titularizare în județul Sibiu se găsește și poziția de profesor de Fizică, la colegiul unde a predat Klaus Iohannis. Angajarea se poate face pe o perioadă determinată, de 4 ani, iar potențialii candidați trebuie să aibă definitivat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net