La ce concluzie a ajuns un român, după ce a petrecut un weekend îmtr-un hotel de fițe din Londra: „Dacă se întâmpla la noi ziceau că suntem ultimii în Europa”

Un tânăr din Sibiu a avut parte de ceva total neașteptat, în timp ce se afla cu iubita sa, într-un citybreak, la Londra. Acesta s-a trezit în ultima zi de vacanță că a fost jefuit. Mașina închiriată a fost spartă chiar în parcarea unui hotel de cinci stele, scrie adevărul.ro.

Ce a pățit un român în Londra Foto: Shutterstock
Ce a pățit un român în Londra Foto: Shutterstock

Ce au spus cei de la hotel cu privire la faptă

„Le-am spus celor de la hotel, dar au spus că e imposibil să se întâmple așa ceva la ei în parcare. Au spus că ei sunt hotel de 5 stele și că o singură dată, în urmă cu mulți ani, cineva a spart o mașină, dar că e exclus să se fi întâmplat din nou. Că totul e pe camere, că securitatea e perfectă și că nu se poate să-mi fi spart mașina cineva”, a spus românul.

Tânărul din Sibiu: „Ce s-a întâmplat mi-a lăsat un gust amar"

„Inițial, am vrut să apelez la poliție, dar m-a rugat soția să nu o fac, să nu ne poarte pe la tot felul de secții pentru declarații și să ratăm ultima zi la Londra. Nu vreau să spun că englezii sunt hoți și nici că sunt neserioși, nu am să generalizez. Dar ce s-a întâmplat mi-a lăsat un gust amar.

Sincer, dacă s-ar fi întâmplat asta la noi ar fi urlat că suntem ultimii în Europa, că suntem hoții Europei. Și așa prima dată când au mers românii la ei la muncă i-au desființat, iar presa lor scria doar despre hoții și prostituatele din România, nu și despre românii care își câștigă cinstit o pâine muncind la ei”, a adăugat tânărul din Sibiu.

Românul a declarat că nu a ales să meargă la poliție, pentru a nu își strica ultima zi de vacanță, însă a recunoscut că pleacă cu un gust amar din Londra și nu ar mai vrea să se întoarcă vreodată.

Ce a pățit un român în Grecia

Grecia a fost un magnet pentru români și anul acesta. Mulți au ales să își petreacă vacanța acolo, însă nu toți s-au întors acasă cu experiențe plăcute. Este și cazul unui turist care a lansat un avertisment pentru conaționali, după ce și-a găsit mașina într-o formă ce întrece orice imaginație. 

Turistul își parcase autoturismul în mod regulamentar, potrivit spuselor sale, însă după zece minute, când a revenit la mașină, a descoperit că geamul mic din spatele ei era spart. Din autoturism fuseseră furate mai multe lucruri. Autoritățile nu au acționat, potrivit mesajului românului.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net