Un român a avut parte de șocul vieții sale. Ce i s-a întâmplat în momentul în care a alimentat la o benzinărie din Bulgaria: „Am fost nevoit să chem trailer ca să ajung acasă“

Deși sezonul estival începe, încet, dar sigur, să se apropie de final, surprizele neplăcute la care sunt supuși turiștii încă continuă. De data aceasta subiectul discuției nu este reprezentat de prețurile exorbitante de la restaurante, ci este vorba despre o pățanie incredibilă a unui român, la o benzinărie din Bulgaria. Până la urmă, acesta a fost nevoit să cheme un trailer pentru a ajunge acasă.

Totul a avut loc la o benzinărie din Sofia / foto: Shutterstock
Totul a avut loc la o benzinărie din Sofia / foto: Shutterstock

Dacă vă numărați printre românii care au fost în vacanță în această vară, sau, dacă doar ați urmărit presa, atunci cu siguranță știți că prețurile pentru o vacanță decentă au explodat în această vară. Fie că vorbim despre prețurile exorbitante de pe litoralul țării noastre, ori despre probleme asemănătoare în alte țări europene, problema a fost una generalizată, cât și extrem de persistentă. Ei bine, un nou episod pare să fi apărut în spațiul public, din acest adevărat „serial” dramatic al scumpirilor și goanei după profit.

De data aceasta, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, în rolul principal ar fi un șofer român, care a oprit la o benzinărie din Sofia, capitala vecinei noastre de la sud, Bulgaria. Acolo, după ce a plătit pentru motorina de cea mai bună calitate, mașina sa a detectat impurități și s-a oprit. „La întoarcerea din Grecia, pe autostradă în apropriere de Sofia, am alimentat la OMV cu motorina cea mai scumpă… după circa 50 km parcurși calculatorul mașinii a detectat prezența apei sau altele în motorină”, a declarat românul, potrivit sursei citate.

A fost nevoit să cheme un trailer pentru a ajunge acasă

După cum ne imaginăm, atunci când mașina a dat alarma că există impurități în motorină, românul s-a oprit. „Am fost nevoit să chem trailer ca să ajung acasă…așa că, dacă vreți să nu pățiți ca mine, evitați să alimentați la OMV sau cel puțin la acest peco”, a mai declarat acesta. În cele din urmă, românul consideră că măcar are noroc că deține poliță de asistență rutieră, așa că își poate recupera banii pierduți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net