Cel mai eficient îngrășământ pentru creșterea de două ori mai rapidă a castraveților. Un ingredient din bucătărie face adevărate minuni

Ultima actualizare:

Dacă avem norocul de a ne număra printre românii care stau la curte, atunci este foarte posibil să ne creștem propriile noastre fructe și legume, fie pentru consum propriu, fie, desigur, pentru a le vinde la piață. Iar dacă cumva avem și castraveți în curtea noastră, trebuie să știm că există un anumit îngrășământ special care îi va face să crească de două ori mai rapid!

Drojdia poate face castraveții să crească de două ori mai repede
Drojdia poate face castraveții să crească de două ori mai repede

Dacă cumva avem norocul de a ne număra printre românii care au propria lor curte, atunci este foarte posibil să ne creștem propriile noastre fructe, legume, poate chiar și unele animale. Indiferent dacă le creștem pentru consum propriu, ori, de ce nu, pentru a le vinde la piață, o curte, indiferent cât de mică, este o oportunitate ideală pentru a ne aproviziona singuri cu unele produse.. Iar dacă cumva avem și castraveți în curtea noastră, trebuie să știm că există un anumit îngrășământ special care îi va face să crească de două ori mai rapid!

Mai precis, este vorba despre un îngrășământ banal, care poate fi făcut în casă, cu ajutorul unui ingredient ieftin, ce se găsește la toate magazinele. Acest ingredient principal este simpla drojdie, care conține diverse elemente extrem de utile pentru plante. De exemplu, în drojdie putem să găsim fosfor, potasiu, calciu, cât și fier. Pe lângă efectele directe asupra castraveților, drojdia va asigura o activitate constantă a tuturor microorganismelor din sol, menținând umiditatea solului.

Drojdia, ingredientul principal din îngrășământul pentru castraveți

Pentru a vă putea bucura de efectele acestui simplu ingredient și pentru ca acei castraveți din curtea voastră să crească mult mai rapid, trebuie să urmați câțiva pași simpli! Tot ce vă trebuie sunt 10 litri de apă, 100 de grame de drojdie proaspătă (sau doar 10 grame de drojdie uscată), dar și 3 linguri de zahăr.

Odată ce aveți aceste ingrediente, dizolvați drojdia în puțină apă caldă și adugați și zahărul. Lăsați acest amestec 2-3 ore într-un loc cald, apoi adăugați compoziția în cei 10 litri de apă și amestecați bine! Folosiți acest îngrășământ la castraveți o singură dată pe săptămână, în perioada de creștere activă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net