Ce a pățit un român în timp ce se afla în vacanță în Grecia. Bărbatul a rămas fără cuvinte

Un român a rămas impresionat de "oferta" pe care a primit-o în Grecia, în timp ce era la plajă. Bărbatul a scris pe un grup de Facebook că a plătit un tichet în valore de 12,5 euro pentru închirierea unui șezlong. Pe lângă acesta, omul a primit o băutură gratis, dar și o singură ... intrare la toaletă, scrie adevărul.ro.

Ce a pățit un român în timp ce se afla în vacanță în Grecia Foto: Shutterstock
Ce a pățit un român în timp ce se afla în vacanță în Grecia Foto: Shutterstock

Ce a pățit românul în Grecia 

Închirierea unui șezlong a inclus o băutură gratuită: cafea, suc sau bere la alegere, dar și un „WC ticket”, care îi permitea accesul la toaletă o singură dată. Postarea omului de pe grupul de Facebook „Forum Thassos” a strâns sute de comentarii. 

 „Dacă v-aș spune că 20 metri mai încolo, setul de 2 șezlonguri + umbrelă costa 15 euro și în banii aceștia aveați incluse 2 băuturi gratuite (de orice fel), wc gratuit (nelimitat) si duș gratuit (nelimitat) ?…”, a scris un internaut.

Cum au fost înșelați niște români la o terasă în Grecia

În iulie, o turistă din România care a mers împreună cu mai mulți apropiați la un restaurant din Grecia a avut parte de o experiență neplăcută și un șoc de zile mari. Ea a dezvăluit ce a pățit la terasă, dorind să tragă un semnal de alarmă, pentru cei care se vor afla în situația ei. 

„Atrag atenția, celor care asemenea nouă sunt pentru prima dată în Grecia, asupra unui aspect legat de ospitalitatea grecească. Suntem în Nikiti de 4 zile și cu excepția locației Giromania, înainte de a comanda mâncare și de băut chelnerul îți aduce o sticlă cu apă plată (1 l sau 1,5 l) și un coș cu câteva felii de pâine (5-6 buc.)

Noi le-am acceptat de fiecare dată crezând că sunt din partea casei. Însă astăzi, la un calcul mai atent al bonului și după ce am cerut explicații am aflat că apa se taxează cu aprox. 2-2,5 euro sticla și cu până la 5-6 euro pâinea. Atâta timp cât acest aspect nu este prezentat de la început, e un fel de înșelătorie făcută cu zâmbetul pe buze, nelipsit ospătarilor sau patronilor de taverne/restaurante”, este mesajul transmis de aceasta. 

Ce a deranjat-o pe o femeie în Grecia

O româncă aflată în concediu în insula Thassos s-a enervat la culme pe conaționalii aflați pe plaja Prinos, care i-au cerut barmanului de pe plajă să pună manele, cât mai tare, cu dedicații. Gest care a deranjat-o profund. Ea mărturisește că i-a venit să intre în pământ de rușine.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net