Mama iubitei lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Olt, contrazice părinții victimei. Spune ca înmormântarea a fost făcută pe banii ei

Ultima actualizare:

Este scandal între familia lui Mădălin, băiatul mort în accidentul din Olt, și familia Narcisei, fosta iubită a băiatului. Părinții tinerei susțin că s-ar fi ocupat de cheltuielile pentru înmormântare, însă familia lui Mădălin spune că nu ar fi primit niciun ban. 

Ce a declarat iubita lui Mădălin Foto: Facebook
Ce a declarat iubita lui Mădălin Foto: Facebook

Ce a spus tatăl lui Mădălin

Tatăl lui Mădălin a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, spunând că familia Narcisei a deschis un cont bancar pentru donații, fără să le ceară acordul. Bărbatul a spus că nu a primit niciun leu, deși oamenii ar fi donat cu gândul că banii vor ajunge în contul familiei sale. Cu alte cuvinte, părinții fetei s-ar fi folosit de tragedie pentru a obține bani.

image

Familia Narcisei a făcut acuzații dure la adresa familiei lui Mădălin 

Nici părinții Narcisei nu s-au lăsat mai prejos și au răspuns cu un mesaj pe măsură. S-au adus acuzații la adresa părinților lui Mădălin, spunând că nu au contribuit financiar la înmormântarea băiatului și nu ar fi plătit nimic. I-au rugat să justifice modul în care au ajutat financiar, spunând că totul a fost plătit de ei, de la haine și sicriu, până la colivă.

„Țin să vă anunț că aș vrea ca părinți lui Mădălin, să justifice că ei au contribuit cu ceva la înmormântarea băiatului lor! Dacă nu o să justific eu că înmormântarea a fost făcută de mine, tot ce conține o înmormântare, haine, mâncare, tron, etc! Vreau să fim corecți, dacă nu revin eu cu dovezi”, a transmis tânăra în postarea făcută pe pagina de Facebook. 

Deși unii internauți au ținut să contrazică familia tinerei, aceștia au venit cu noi argumente împotriva familiei lui Mădălin.

narcisa postare jpg

„Și mașina lui Mădălin a fost cumpărată pe banii alor mei, nu știți multe, mă abțin să nu pun dovezi aici”/ „Se plimba pe banii mei, știi cât timp nu a lucrat Mădălin, nu știi! Nimeni de la el din casă", a spus aceasta. 

Mădălin Paul Păduran a murit joia trecută  

Un eveniment tragic a avut loc, joia trecută, pe DN54, în apropiere de Deveselu. Mădălin Paul Păduran s-a stins din viață după ce a intrat cu 200 km/h într-un copac aflat la marginea drumului, în timp ce își urmărea iubita aflată în mașina unui alt bărbat. Acesta a intrat cu mașina într-un copac aflat la marginea drumului, iar echipajele de salvare care au venit la fața locului nu au putut constata decât decesul.

Ce a spus Narcisa despre prezența ei la înmormântare

La înmormântarea lui Mădălin Paul Păduran, apropiații acestuia au luat foc atunci când au văzut-o pe Narcisa alături de un alt bărbat. Ulterior, fata a lămurit situația și a spus, pe lângă faptul că bărbatul cu care a venit la înmormântare era verișorul ei, că ea și Mădălin nu mai aveau o relație bună de mai bine de jumătate de an. „Eu cu Mădălin nu mai aveam o relație atât de bună de 6-7 luni. El nu voia să înțeleagă că trebuie să o terminăm, nu accepta, pentru el era foarte greu”, a spus, printre altele Narcisa.

Întrebată de apropiații victimei cu cine a venit la înmormântarea acestuia, fosta lui iubită a spus că nu era cu bărbatul alături de care s-a aflat în ziua accidentului, ci cu verișorul ei. „Nu este amantul meu. Țin să vă spun că el este verișorul meu. El (nr.amantul) nu a fost la înmormântare. De acolo vin”, a mai spus fosta iubită a lui Mădălin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net