Iubita tânărului mort în accidentul din Olt șochează! Ce reacție halucinantă a avut, după ce s-a aflat adevărul despre infidelitatea ei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Joi seară, Mădălin Paul Păduran și-a pierdut viața în urma unui accident teribil. El a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un pom, în timp ce conducea cu o viteză de peste 200 km/h. Mădălin conducea cu o viteză atât de mare deoarece încerca să ajungă din urmă mașina în care se afla iubita sa, alături de bărbatul cu care aceasta îl înșela.

Reacția halucinantă a iubitei lui Mădălin
Reacția halucinantă a iubitei lui Mădălin

La scurt timp după producerea accidentului din Deveselu, județul Olt, în urma căruia tânărul Mădălin Paul a murit la numai 23 de ani, oamenii au răbufnit în social media, știind că motivul pentru care acesta conducea cu viteză era faptul că voia să-i ajungă din urmă pe iubita lui, Narcisa Modrângă, și pe bărbatul cu care fata îl înșela, aflați într-o altă mașină, în fața lui.

În primă fază, Poliția a crezut că Mădălin Paul s-a luat la întrecere cu mașina din față, neștiind despre ce a fost vorba, cu adevărat. Unul dintre apropiații tânărului din Olt a mărturisit, apoi, toată povestea legată de infidelitatea Narcisei, pe care Mădălin o iubea enorm, deși știa că este înșelat de fată cu un alt bărbat.

Tânărul a aflat că este înșelat chiar în ziua tragediei

Mădălin a aflat că este înșelat chiar în ziua morții
Mădălin a aflat că este înșelat chiar în ziua morții

Postarea a ajuns și la Narcisa, care nu a avut o reacție tocmai umană, potrivit oamenilor care au citit conversația avută de aceasta cu o altă persoană. „Nu mai zic nimic...”, i-a scris, pe Messenger, persoana care i-a trimis Narcisei postarea în care se spunea că infidelitatea ei l-a făcut pe Mădălin să apese pedala de accelerație în urma ei și a bărbatului cu care îl înșela. „Nici eu”, a răspuns cea care îi era iubită victimei, plină de nepăsare.

Mădălin Paul Păduran a lăsat în urmă o familie copleșită de durere. Părinții săi, cât și sora mai mare și fratele mai mic, plâng pierderea lui Mădălin. De asemenea, după ce s-a aflat despre tragedie, mai mulți prieteni și cunoscuți au postat mesaje emoționante pe rețelele sociale, în amintirea tânărului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net