Iubita lui Mădălin a cerut donații pentru înmormântarea tânărului. Familia băiatului, revoltată pe gestul Narcisei: „Este o minciună și o denigrare”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Joi seară, Mădălin Paul Păduran (23 de ani) și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-un pom. El conducea cu o viteză de peste 200 km/h deoarece încerca să ajungă din urmă mașina în care se afla iubita sa, alături de bărbatul cu care aceasta îl înșela. Tânărul aflase totul chiar în ziua tragediei.

Tânărul aflase iubita îl înșela
Tânărul aflase iubita îl înșela

Potrivit informațiilor ieșite în social media din partea consătenilor lui Mădălin Paul, tânărul care a murit în accidentul produs în Deveselu după ce aflase că este înșelat de iubită și se afla pe urmele celor doi pentru a-i confrunta, Narcisa Modrângă, iubita acestuia, a cerut ajutorul oamenilor pentru înmormântarea băiatului.

Pe Facebook au fost postate informații legate de un cont deschis pe numele mamei Narcisei, Sanda Modrângă, în care se cereau banii care trebuiau să ajungă la familia îndurerată a lui Mădălin. Sătui de cele întâmplate și speculate și cu sufletul sfâșiat de durere, cei din familia tânărului au ieșit și au spus adevărul.

Mătușa lui Mădălin Paul a postat pe Facebook un mesaj șocant. Femeia susține că cei din familie nu au cerut niciun ban pentru înmormântare și că totul este o denigrare și o minciună la adresa durerii lor. Mai mult, Mari Cîrmaci a mărturisit că niciun ban strâns de iubita lui Mădălin nu a ajuns în posesia lor.

Contul de donații ar fi doar un pretext

„Primesc foarte multe mesaje, în care sunt întrebată dacă bănuții donați în contul lui Sanda Modrângă au ajuns la familia lui Paul Mădălin. În calitate de mătușă vă spun că părinții lui Paul Mădălin nu au știut de niciun cont, ei nu au rugat pe familia respectivă să facă acest lucru. La părinții lui Paul Mădălin nu a ajuns nicun bănuț! Totul este o minciună și denigrare adusă familiei noastre!”, scrie în postarea făcută de mătușa victimei.

La nivel de zvon, s-ar părea că bolidul pe care Mădălin îl conducea în momentul accidentului ar fi fost cumpărat din banii mamei iubitei sale și, lunar, tânărul i-ar fi achitat „soacrei” o rată pentru binele făcut. Tocmai din această cauză, oamenii cred că Narcisa a deschis contul de donații ca un pretext pentru a-și recupera banii pe care bietul tânăr îi datora mamei sale.

„DRUM LIN, MĂDĂLIN!  Facem un apel, către toți cei ce l- au cunoscut pe MĂDĂLIN PAUL, cine vrea și cine poate,  să dea o mână de ajutor familiei îndurerate. Am deschis un cont,  în vederea strângerii de donații,  pentru a ajuta familia  lui Mădălin.  Atașam contul în care puteți dona, transfera bani. Mulțumim frumos!”, scria în postarea în care erau ceruți bani și care, între timp, a fost ștearsă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net