Marcajul care a devenit viral pe rețelele de socializare. Opera lui „Dorel” a stârnit amuzamentul internauților

Dorel a gafat-o de data aceasta la Brăila! Dacă ai fi avut nevoie în aceste zile să iei un taxi dintr-o staţie din oraş, ai fi rămas puțin confuz. Marcajul pentru o staţie de taxi a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, după ce Dorel s-a încurcat în litere și a scris ....TAIX.

Marcajul care a devenit viral pe rețelele de socializare / foto: Facebook
Marcajul care a devenit viral pe rețelele de socializare / foto: Facebook

Legendarele isprăvi ale celebrului Dorel continuă. Un banal marcaj rutier pentru o staţie de taxi a ajuns celebru în doar câteva ore. Angajații care se ocupă cu semnalizarea rutieră se pare că nu au fost prea atenți și au greșit literele. Mai exact, nu au reuşit să scrie corect un cuvânt din 4 litere și în loc de TAXI, pe trotuar a apărut un alt cuvânt, TAIX. Cineva inversase cele două litere. Să spunem că nu se vedea de la distanță. Staţia de taxi inedită se află în dreptul spitalului 3. 

Câteva ore mai târziu, cel care le-a scris a acoperit greșeala cu vopsea. Însă, isparava sa a devenit virală pe rețelele de socializare. Unii internauți spun că nu le vine să creadă că întâmplarea este chiar reală, în timp ce alții ne reamintesc că încă trăim în țara lui Dorel.

„Aşa s-au inventat bancurile cu Dorei”

„Tai un X și ajungi la Fix. Dacă Dorel nu circulă cu Taxi...”, „Dorel e peste tot”, „Nu cred, iar în România?”, „Deja Dorel e celebru”, „Dacă te uiţi cruciş se vede corect”,  „A făcut şi omul o glumă şi-i săriţi la gât"; „Dorele, aşa ţi-am zis să faci?“, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Ca o scuză pentru Dorel, marcajul rutier a fost executat pe timp de noapte. Edilul oraşului nu ştia de isprava angajaţilor săi, însă îi va obliga pe drumari să plătească corectarea marcajului. „Nu am ce să zic. Aşa s-au inventat bancurile cu Dorei, cu persoane de genul acesta. Întotdeauna Dorel va plăti pentru acţiunile lui", a declarat Marian Dragomir, primar Brăila, potrivit observator.ro.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
test pahar1 jpeg
stat bloc romania jpg
parfum istcok jpg
marire taxe bucuresti jpg
cerere in casatorie kfc facebook jpg
supermarket jpeg
alimente sanatoase jpg
Șofer la volan  Foto Pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net