Marcel Ciolacu, despre traumele din copilărie: „Eu nu pot să-i cer fiului meu același regim"

Ultima actualizare:

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, asigură românii că nu vor avea o iarnă dificilă, întrucât statul a venit cu anumite plafoane. Acesta a adăugat că nu vrea ca fiul său să sufere, la fel cum a făcut-o el în copilărie, pentru că mama sa îl avertiza mereu să închidă becul, astfel încât să nu mai consume curent.

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Traumele din copilărie ale lui Marcel Ciolacu

„O să avem o iarnă ușoară, suntem mai norocoși. Statul trebuie să vină în acest sistem, nu trebuie să interzică consumul. Statul român a venit cu anumite plafoane - 0,68 (lei, n.r.)până în 255 de kilowați, peste acest număr cu 0,8, în funcție de consum. Fiecare vedem și știm unde dorim să ne încadrăm. Economie facem la bugetul familiei, este un mod voluntar”, a spus Marcel Ciolacu.

Vezi și: Cu cât vor crește, de fapt, pensiile românilor. Marcel Ciolacu: „Vedem această necesitate, să avem pensiile majorate”

Președintele PSD este sceptic în legătură cu modalitatea prin care consumatorii pot fi controlaţi, pentru a se afla perioadele în care au vârfuri de consum la energia electrică. În opinia lui Marcel Ciolacu, trebuia să se găsească o soluție pentru a se muta capacităţile de producţie şi pe timp de noapte.

„Cum mă poate controla pe mine cineva cum consum curentul în perioada de vârf? Este posibil ca și Uniunea Europeană să nu se refere neapărat la populație, poate ar fi trebuit să nuanțeze. Cumva să se mute capacități de producție și pe timp de noapte, să nu mai fie vârfuri de consum în anumite ore în timpul zilei. Presupun că o să nuanțeze și Uniunea Europeană”, a mai spus acesta.

Cum face Marcel Ciolacu economie acasă

Întrebat despre modalitățile sale de a face economie acasă, Marcel Ciolacu a mărturisit că nu îi poate impune fiului său să închidă mereu becul, așa cu trebuia să facă el în copilărie.

„Eu am crescut pe vremea lui Ceaușescu. Mama striga după mine dacă nu stingeam becul. Eu nu pot să-i cer fiului meu același regim și aceleași traume pe care le-am avut eu, să țipe cineva după el", a declarat Marcel Ciolacu.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net