Marinar înjunghiat de un coleg de echipaj, pe o navă turcească, în Portul Constanța

Ultima actualizare:

Incident șocant, duminică noapte, în Portul Constanța! În urma unui conflict spontan între doi marinari, aflați la bordul unei nave turcești, unul dintre ei a scos un cuțit și și-a înjunghiat colegul. 

Marinarul înjunghiat a fost adus în port de salvatorii ARSVOM Foto: Sindicat ARSVOM
Marinarul înjunghiat a fost adus în port de salvatorii ARSVOM Foto: Sindicat ARSVOM

Clipele de groază au avut loc duminică noapte, pe o navă turcească ancorată de câteva zile în apele Mării Negre. Aceasta era situată aproape de intrarea în portul Constanța.

La bordul ambarcațiunii care aștepta să ancoreze în Portul Constanța a avut loc o ceartă între doi dintre marinara. Conflcitul a fost spontan și a pornit de la o partidă de cărți. Mai exact, la bordul navei se desfășura o partidă de pocker. 

Ceartă pornită în timpul unui joc de poker 

Scandalul dintre cei doi marinari a degenerat și unul dintre ei a fost înjunghiat. Se pare că unul dintre ei s-a simțit păcălit în timpul jocului de poker și a sărit la bătaie. Doar că nu a dat numai cu pumnul, ci și cu un cuțit.

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o navă pavilion străin, un bărbat de 33 de ani ar fi fost agresat fizic cu un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui, de către un alt membru al echipajului”, transmite IPJ Constanţa.

Marinarul rănit a fost preluat de salvatorii de la Agenția de salvare a vieții omenești pe mare și dus în port, unde a fost preluat de o ambulanță.

Medicii spun că cetățeanul turc are numeroase răni provocate de un obiect ascuțit, dar starea lui este stabilă. Acesta urmează sa fie supus unor investigații amănunțite pentru a vedea dacă i-au fost afectate organe vitale.

Între timp, polițiștii au declanșat o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate la bordul navei și îmrejurările în care s-a petrecut agresiunea asupra bărbatului în vârstă de 33 de ani.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net