Mario Iorgulescu a fugit din spitalul de psihiatrie unde era internat! Unde se află acum fiul lui Gino Iorgulescu

Ultima actualizare:

Mario Iorgulescu ar fi fugit din spitalul de psihiatrie din Italia unde era internat. Unul dintre cei doi avocați care îl reprezintă pe fiul lui Gino Iorgulescu a dezvăluit acest detaliu. Astăzi, Curtea de Apel București trebuia să decidă asupra sentinței finale în procesul lui Mario Iorgulescu, în urma accidentului mortal provocat în 2019, însă a fost amânată pentru o dată ulterioară. 

mario iorgulescu 0 jpeg

Mario Iorgulescu a fost reprezentat la acest termen de avocații Virgil Boglea și Florin Durgheu. Virgil Boglea a explicat pentru GSP.ro că fiul lui Gino Iorgulescu ar fi internat la un spital de psihiatrie sub regim de urgență. În plus, Boglea a mai precizat că a vorbit cu Mario Iorgulescu și că starea psihică a inculpatului e degradată. Avocații lui Mario Iorgulescu își bazează apărarea pe amănuntul că acesta ar avea mari probleme psihice.

Instanța a amânat verdictul pentru data de 26 iunie. Avocații lui Mario Iorgulescu au cerut amânarea motivând că Gino Iorgulescu, tutorele lui Mario, ar fi internat în spital cu probleme medicale și că acesta și-ar dori să fie prezent la termen.

În plus, avocații au spus că pe data de 5 mai, Mario Iorgulescu a fugit din clinica din Italia în care era internat. Ulterior, a fost găsit de autoritățile locale și a fost internat în alt spita, relatează GSP.

Pe 10 februarie, Mario Iorgulescu a fost condamnat de Tribunalul București la la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, dar decizia a fost atacată de avocații lui Mario Iorgulescu și s-a ajuns la Curtea de Apel.

Mario Iorgulescu a fost anchetat pentru omor, după ce a cauzat în 2019 un accident soldat cu decesul unui tânăr. La acel moment, Mario era drogat și beat la volanul unui Aston Martin. Anchetatorii au stabilit că Iorgulescu jr. consumase cocaină în ziua accidentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net