Când se va anunța verdictul în procesul lui Mario Iorgulescu. Se cere pedeapsa maximă

Ultima actualizare:

Vineri, 13 ianuarie, la Tribunalul București, s-a încheiat cercetarea judiciară în procesul lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui LPF  este anchetat pentru omor, după ce a promocat în 2019 un accident soldat cu decesul unui tânăr. Mario era drogat și beat la volanul unui Aston Martin.

Când se va anunța verdictul în procesul lui Mario Iorgulescu
Când se va anunța verdictul în procesul lui Mario Iorgulescu

La Tribunalul București s-a încheiat cercetarea judiciară în cazul Mario Iorgulescu. Acesta este acuzat că a condus drogat și beat, iar în momentul impactului avea o viteză de 160 km/h. Pe 8 februarie s-ar putea da primul verdict în cazul fiului președintelui LPF, Gino Iorgulescu.

Fiul lui Alex Pițurcă a fost audiat în procesul lui Mario Iorgulescu.Verdictul va fi dat pe 8 februarie

La ultimul termen al procesului judecat la Tribunalul București a fost audiat în calitate de martor și Alexandru Pițurcă, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, care a susținut că Mario i-a cerut bani de curând, potrivit gsp.

„Sunt la dispoziția dumneavoastră, vreau să vă ajut. Nu l-am văzut pe inculpat de câteva luni. Eram prieteni, m-a contactat între timp să-mi ceară bani împrumut. Tuturor prietenilor le-a cerut sume de bani. Eu l-am refuzat și nu i-am răspuns cu privire la bani. În seara respectivă am discutat prin intermediul iubitei lui, care era în club cu mine. 

Era foarte gelos și prietena lui mi-a dat telefonul să-l calmez, să-i spun că totul este în regulă. Am încercat să-l calmez, dar era nervos și a început să țipe și mi-a spus să nu mă bag în treaba lor. Mi-a spus că vrea să vină la club după ea. I-am dat telefonul înapoi iubitei lui. Eu n-am vorbit mai mult de 10 secunde cu el, era nervos și n-am putut să-l calmez. Câteva secunde a durat discuția.

N-am știut unde era, ulterior accidentului am aflat unde a fost. Nu știu dacă băuse sau se drogase. N-aveam cum să-mi dau seama în cele 10 secunde de conversație. Niciodată nu se urca băut la volan. Avea o persoană specială care se ocupa de acest aspect, un șofer plătit. Poate chiar mai mulți. Chiar mă mir că s-a întâmplat asta”, a declarat Alex Pițurcă la tribunalul București.

Procurorul a solicitat pedeapsă maximă pentru Mario Iorgulescu.

La ultimul termen al procesului, s-au vizionat și înregistrările cu accidentul, procurorul a explicat că Mario Iorgulescu a consumat cocaină înainte de accident.

Trebuie precizată că familia victimei a solicitat 150.000 de lei daune materiale și daune morale de câte 250.000 de euro pentru fiecare dintre cele două parți civile, sume care ar trebui plătite de asigurator.

Mario e udecat și în Italia

Fiul lui Gino Iorgulescu e judecat în Italia pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. „Curtea de Apel din Milano a stabilit că Mario Iorgulescu este într-o stare medicală gravă şi a respins ambele mandate europene de arestare solicitate de statul român”, a declarat avocatul.

În noaptea de 7 spre 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu, care se afla la volanul unei maşini de lux, a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină, omorându-l pe șoferul acesteia, Daniel Vicol (24 de ani), tatăl a doi copii. În urma analizei probelor biologice s-a stabilit că Mario Iorgulescu avea 1,96 g/l şi era sub influenţa cocainei, scrie Adevărul.

Au trecut aproape 3 ani de la primul mandat de arestare

Primul mandat european de arestare a fost emis pe numele acestuia în mai 2020, când Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea sa preventivă în dosarul de omor.

Cel de-al doilea mandat european de arestare a fost emis pentru condamnarea definitivă la 3 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la lipsire de libertate, pentru o faptă anterioară accidentului, decisă în aprilie anul trecut de Curtea de Apel Bucureşti. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net