Răsturnare de situație! Filmul real al momentului în care polițistul a spulberat-o pe Raisa: „Eram aici când l-au luat, când l-au ascuns după un cazan”

Ultima actualizare:

Bărbatul care a fost primul la locul accidentului de pe strada Laminorului din București, le-a relatat procurorilor care a fost prima reacție a polițistului care a lovit-o pe Raisa pe trecerea de pietoni.

Polițistul de 27 de ani a mărturisit că a lovit mortal un copil pe trecerea de pietoni
Polițistul de 27 de ani a mărturisit că a lovit mortal un copil pe trecerea de pietoni

Martorul a văzut cum polițistul verifică pulsul Raisei

Mircea M. a susținut în fața procurorilor că nu l-a văzut pe polițist întorcând trupul fetei cu piciorul, în schimb a observat că acesta a verificat încheietura mâinii Raisei. Cel mai probabil, polițistul a vrut să vadă dacă aceasta mai avea puls.

Raisa (11 ani) a fost ucisă în accident, în vfreme ce prietena ei, în vârstă de 13 ani, a fost transportată la Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu”.

Martorul a fost audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 și se numără printre cei care au sunat la 112 imediat după producerea accidentului. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a stat cu fetița rănită până la sosirea Ambulanței.

Ce pot să vă spus sigur este că l-am văzut pe acel agent de poliție când a pus mâna pe fetiță și a atins-o la încheietură. Cel mai probabil, voia să verifice dacă are puls.

Cealaltă fetiță, cu care am stat eu și încă o doamnă, avea piciorul rupt și plângea că vrea la mama ei. S-a speriat, pentru că a văzut sângele curgând dinspre prietena sa”, a declarat Mircea M. pentru Gândul.

Martorul acuză Poliţia că vrea să muşamalizeze cazul

Martorul s-a declarat indignat de atitudinea colegilor polițistului, care, odată ajunși la locul accidentului, au avut grijă să-I dea jos acestuia geaca reflectorizantă, pentru a-l proteja.

„Eram aici când l-au luat pe polițist, când l-au ascuns după un cazan din staţia de RATB și i-au dat jos geaca reflectorizantă. Sunt și eu tată și am fost zguduit. Dacă era copilul meu în locul acelei fetițe? Dacă acel polițist era un cetățean obișnuit, nu s-ar fi comportat la fel cu el, nu-l mai ascundeau”, a mai declarat bărbatul pentru sursa citată.â

Ce a spus polițistul când a sunat la 112

Polițistul de 27 de ani care a ucis joi o fetiță de 13 ani pe trecerea de pietoni și a accidentant o alta de 11 ani, a spus, în apelul către 112, că este agent de poliție aflat în timpul serviciului.

Polițistul a vorbit cu mai mulți dispeceri, cărora le-a spus ce s-a întâmplat. Omul legii a mărturisit că a lovit mortal pe cineva pe trecerea de pietoni.

"Am lovit-o, am lovit-o pe trecerea de pietoni, mi-a sărit în faţă. Un copil, un copil, un copil", a spus agentul. 

Dispecerul l-a întrebat victima are puls, iar polițistul l-a întrebat ce să îi facă fetiței. 

"Ce să-i fac, ce să-i fac? Ce să-i... e plină de sânge, e plină de sânge, a pierdut foarte mult sânge! Dar se mişcă, ce să-i fac? Spuneţi-mi ce să-i fac!", a mai spus omul legii. 

Dispecerul i-a spus că este bine ca victima să rămână jos. El l-a sfătuit să o așeze pe copilă în poziția de siguranță.

"Pe stânga? Pe partea stângă? (...) Să trimiteţi pe cineva, vă rog!", a mai spus polițistul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net