Masacrul de lângă Pitești. O familie întreagă a fost ucisă într-un mod barbar. Medicul legist: „În zeci de ani nu am mai văzut așa ceva”

Masacrul s-a întâmplat în Bascov, lângă Pitești, în Argeș. Cele cinci persoane au fost omorâte de unul dintre membrii familiei, un bărbat cu probleme psihice care a și recunoscut crimele.

image
Autoritățile au prins făptașul masacrului din județul Argeș

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Laurenţiu Palaghiea, a făccut declarații pe marginea subiectului, spunând că nu există încă un motiv pentru care masacrul de lângă Pitești să fi avut loc.

Suspectul crimelor a povestit foarte detașat tot ce s-a întâmplat și a dat chiar și amănunte. Autoritățile l-au găsit în curtea unui vecin, încercând să se sinucidă.

„Este greu de spus la acest moment dacă a existat un mobil al acestei crime. Persoana bănuită era în evidenţă cu boli psihice, nu putem şti în ce măsură bolile psihice i-au afectat capacitatea de a gândi, de a discerne şi de a avea reprezentarea faptelor lui. Sunt lucruri care urmează să fie stabilite de anchetă.

Nu avem deocamdată detalii despre un mobil. S-au purtat discuţii cu făptuitorul. A relatat liber despre aceste fapte pentru care îl cercetăm. Se află în custodia organelor de poliţie. O să fie condus la Parchet pentru declaraţii. (…) Era coerent şi a relatat destul de cursiv despre o anumită modalitate de sâvârşire a faptelor.”, a precizat Laurenţiu Palaghiea.

image
Criminalul este un bărbat cu probleme. El și-a omorât părinții, fratele, cumnata și nepoata

Potrivit anchetatorilor, criminalul ar fi acționat marți dimineața, căci victimele au fost găsite în interiorul caselor. Este vorba de o familie formată din doi bunici, fiul lor, o mamă și fiica ei de cinci ani. 

Bătrânii și fiul lor locuiau într-o casă, iar femeia cu fiica ei în casa de peste drum. Criminalul este fiul celor doi bătrâni și se cunoaște a fi cu probleme psihice. Cel care a descoperit crima este un jandarm, care și-a găsit întreaga familie ucisă cu brutalitate.

„Toate victimele poartă semnele unor agresiuni destul de intense (...) Informaţiile iniţiale spuneau că este vorba de o înjunghiere. Ceea ce pot eu spune este că e vorba de un alt corp dur, posibil ciocan sau altceva.

Informaţiile despre înjunghiere cel mai probabil au fost legate de sesizarea iniţială în care se relata că asupra făptuitorului care a fost depistat după ce fugise din locuinţă, în pădurea din apropiere, asupra lui s-a găsit un cuţit.”, a explicat Laurenţiu Palaghiea.

Fratele soției bărbatului care a anunțat că și-a găsit familia ucisă are probleme psihice

„Totodată, din cercetările efectuate s-a stabilit că la domiciliul reclamantului mai locuia și fratele soției, acesta fiind cunoscut cu afecțiuni psihice. Imediat după sesizare, suspectul principal a fost găsit de către polițiști, urmând a se stabili împrejurările producerii evenimentului", a transmis IPJ Argeș. 

Criminalul nu a înjunghiat victimele, ci le-a bătut până au rămas fără viață.

image
Suspectul a fost prins la scurt timp de către autorități

Vezi aici declarațiile autorităților, dar și imagini de la locul crimei. 

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Lavrov la Adunarea Generala ONU FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg