Mesaje cutremurătoare în memoria militarilor morți la Constanța: „S-a rupt o parte din mine”

Numai părinte, soție, frate de militar să nu fii în astfel de momente, când sunt anunțate tragedii. Fiecare speră ca numele celui drag să nu apară pe lista victimelor, îl sună, îi trimite mesaje, rugându-se pentru cel mai mic semn. Secundele de așteptare par ore. Iar când în sfârșit telefonul sună, aducând teribila veste a morții, timpul parcă încremenește. Peste familiile celor 8 militari morți în teribilul accident, majoritatea tații de copii minori, miercuri seara s-a prăbușit cerul.  

image
8 militari și-au pierdut viața în cele două accidente aviatice de miercuri seara

-        Căpitanul Costinel Iosif Niță, pilotul avionului MiG-21 LanceR, avea 31 de ani, era căsătorit și nu avea copii. Soția, Valentina, este împietrită de durere. „Fii tare, Vali”, „Suntem, ca și tine, în stare de șoc”, i-au scris prietenii pe Facebook. Elena Adriana povestește că abia ce primise mărțișor de 1 Martie de la prietenul ei de suflet, Costinel. „Am crescut împreună, mi-ai fost ca un frate mai mare. Aseară ai venit să îmi aduci mărțișor. Nici prin cele mai urâte vise nu mi-am imaginat că azi tu o să fii cel care pilotează avionul ăla nenorocit. Te iubim infinit și vei rămâne mereu în sufletele noastre. E una din cele mai urâte zile din viața mea, s-a rupt o parte din mine, din sufletul meu”.

image
Costinel Iosif Niță, pilotul MiG-ului

11 copii au rămas orfani după tragedia aviatică de la Constanța

-        Locotenent-comandorul Florin Bogdan (41 de ani), pilot de elicopter cu peste 1.500 de ore de zbor la activ, era căsătorit și avea trei copii. „Rai bun, comandate!”, „Zbor lin către noile meleaguri, prieten drag”, au scris prietenii, pe pagina sa de socializare.

image
Florin Bogdan, pilotul elicopterului

-        Locotenent Sorin Pătrașcu, copilot, a murit la doar 27 de ani. Avea 500 de ore de zbor și era necăsătorit, însă urma să se căsătorească peste o lună, cununia fiind stabilită pentru luna mai, scrie ziarobiectiv.ro. Sorin era originar din comuna Lunca Corbului, județul Argeș, iar de câțiva ani s-a stabilit în județul Constanța.

image
Sorin Pătrașcu, copilot elicopter

-        Maistrul militar principal Gelu Banu, în vârstă de 52 de ani, avea la activ peste 1.800 de ore de zbor. A lăsat în urmă o soție și doi copii.

-        Caporal cls. a III-a Cătălin Lateș, operator căutare-salvare, a murit și el la doar 29 de ani. Era căsătorit și avea doi copii. „Sunt convinsă că nu există nicio imagine care să transmită, în toată înfricoșătura ei, o viziune a tristeții, a disperării. Cu adâncă durere în suflet, regretăm pierderea unui copil, prieten, vecin și soț pe care nu-l vom uita niciodată. Drum lin spre îngeri, Cătălin!”, a scris Agavriloaei Reveica.

image

-        Sergent Ionuț Marinescu, 43 de ani, era în elicopterul prăbușit pe funcția de personal de însoțire medico-sanitar. Era căsătorit și avea un copil

-        Maistru militar cls. I Vlad Carp, 39 de ani, era  scafandru marin, salvator pe mare. A participat la numeroase misiuni internaționale, fiind capabil să execute scufundări până la adâncimi de 60 de metri. Și el a lăsat în urmă o soție și un copil.

image
Sergiu Bosoi, scafandru

-        Maistru militar cls. a II-a Sergiu Bosoi, 37 de ani, era scafandru marin, salvator pe mare și tată pentru doi copii. Fusese decorat în anul 2020 cu semnul onorific „În serviciul Patriei” pentru 15 ani de activitate, iar anul trecut primise titlul de Veteran în teatrele de operații.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
311060713 10225862509742554 1763676810025952230 n jpg
 Ramzan Kadîrov şi Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg