„Metoda Accidentul” face noi victime. Bătrână din Suceava păcălită cu 30.000 de lei

Metoda „Accidentul” face noi victime în România. Ultimul caz s-a petrecut în județul Suceava, unde o bătrână în vârstă de 81 de ani se adaugă pe lunga listă a celor înșelate prin metoda ”Accidentul” cu sume mari de bani. Fapta a fost comisă în urmă cu aproximativ 2 luni de zile și de abia acum polițiștii au reușit să probeze cazul și să îl trimită în judecată pe autor.

Bătrânii sunt cei mai ușor de păcălit prin „Metoda Accidentul”
O bătrână de 81 de ani a fost păcălită că băuatul ei a suferit un accident. Foto: adevarul.ro

Conform monitorulsv.ro, bătrâna a relatat că a fost sunată pe telefonul fix din interiorul locuinței sale de către un bărbat.

Cum a fost păcălită o bătrână din Suceava prin „Metoda Accidentul”

Acesta i-a comunicat precipitat că fiul acesteia, care se afla la muncă într-un stat european, ar fi suferit un accident, urmând să-i fie amputat un picior și este nevoie urgentă de suma de 7.000 de euro. Disperată, biata bătrână i-a spus individului că are în casă ”doar” 30.000 de lei.

Persoana de la capătul firului a spus că este suficient pentru început și că trebuie să înmâneze de urgență banii unei persoane care la scurt timp după convorbire a apărut la ușă pensionarei. Ulterior, femeia de 81 de ani a fost sunată de către fiul acesteia, moment în care și-a dat seama că a fost păcălită și a sesizat poliția.De abia pe 5 iulie a fost reținut un suspect, un tânăr de 30 de ani care locuia în Suceava fără forme legale.

Ce spun reprezentanții IPJ Suceava

”Polițiștii au desfășurat activități investigative complexe, reușind să contureze circumstanțele producerii faptei și să identifice principala persoană bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune, respectiv un bărbat de 30 de ani care locuiește fără forme legale în municipiul Suceava”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătirul de cuvânt al IPJ Suceava.

Pe acest fond, vinerea trecută, 5 iulie, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale . În cadrul anchetei a fost ridicat și indisponibilizat un autoturism de teren, utilizat la comiterea faptei, care a fost confiscat și depozitat la locația special amenajată aparținând IPJ Suceava din comuna Stroiești. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sammy basso jpg
sososca amalia amalia jpg
Morminte romane descoperite în Israel (© Emil Aladjem / Israel Antiquities Authority)
borcan jpg
criminalisti politia nu treceti jpg
morile de apa Rudaria  jpg
Tu știi ce electrocasnice sunt folositoare în fiecare bucătărie TOP 5 achiziții de făcut +Bucătărie modernă jpeg
sibiu cea mai veche denumire jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net