Milioane de români vor avea venituri mai mari. Anunțul a fost făcut de Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a adus vești bune pentru 12 milioane de români, anunțând că veniturile acestora vor crește în anul viitor. Declarația a fost făcută la începutul ședinței de guvern de joi, subliniind importanța bugetului în asigurarea creșterii veniturilor pentru o parte semnificativă a populației, scriu cei de la Antena 3.

Marcel Ciolacu. Foto: arhiva.
Marcel Ciolacu. Foto: arhiva.

"De acest buget depind veniturile a peste 12 milioane de români, venituri care cresc anul viitor. Dacă scandalul din Parlament este prețul pe care ar trebui să-l plătesc eu, ca premier, pentru ca pensionarii să-și primească la timp, în ianuarie, pensiile indexate, îmi asum această problemă fără nicio ezitare", a afirmat premierul.

Premierul Marcel Ciolacu și-a asumat responsabilitatea în ceea ce privește rezolvarea problemelor legate de indexarea pensiilor și a subliniat importanța asigurării fondurilor necesare pentru această creștere a veniturilor. El a accentuat faptul că bugetul trebuie să acopere nevoile reale ale oamenilor și să contribuie la dezvoltarea infrastructurii, educației și sistemului de sănătate.

Ce a mai spus Marcel Ciolacu

"Sarcina mea, ca prim-ministru, este să mă asigur că în 2024 banii din buget ajung acolo unde este nevoie, iar acest buget oferă garanția că vom continua în același ritm șantierele de autostrăzi, că putem plăti mai bine dascăli, că vom avea medicamente și servicii medicale mai bune", a adăugat premierul.

Crește plafonul pentru pastilele compensate cu 90 la sută pentru pensionari

Un alt aspect evidențiat în declarația premierului a fost creșterea plafonului pentru medicamentele compensate cu 90% pentru pensionari. Această măsură are scopul de a sprijini seniorii cu pensii mici, asigurându-le accesul la medicamente vitale. De asemenea, premierul a subliniat majorarea bugetului sănătății cu peste 40% în 2024, evidențiind astfel prioritățile guvernului în domeniul sănătății.

Astfel, anunțul premierului Marcel Ciolacu reprezintă o perspectivă optimistă pentru milioanele de români, sugerând o îmbunătățire a condițiilor de viață și a accesului la servicii esențiale în anul viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net