Mișcare decisivă făcută de Sebastian Burduja în lupta pentru Capitală

Ultima actualizare:

Intrat pe ultima sută de metri a campaniei, candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a scos toate „armele” la înaintare. După ce de la începutul luptei electorale a încercat – și, conform ultimelor sondaje, chiar a reușit - să-i facă pe alegători să conștientizeze cum s-ar putea transforma în bine Bucureștiul sub conducerea sa, aducând exemple concrete despre ce vrea să facă sau să îndrepte, el a trecute acum la „artileria grea”.

Sebastian Burduja, alături de Aliodor Manolea (FOTO: Click!)
Sebastian Burduja, alături de Aliodor Manolea (FOTO: Click!)

Politicianul s-a aliat cu „Flacăra Violetă" în lupta pentru București

Cel care ocupă și portofoliul de Ministru al Energiei s-a întâlnit în secret cu parapsihologul Aliodor Manolea! Acesta este nimeni altul decât cel despre care se spune că a făcut posibilă alegerea în funcția de președinte a lui Traian Băsescu în 2009, atunci când acesta l-a învins „la mustață” pe Mircea Geoană. Manolea este cel care a adus în lupta politică acel concept denumit Flacăra Violetă, care este provenit din ezoterism și artele marțiale, dar care se pare că a funcționat foarte bine și în timpul alegerilor de acum 15 ani. Este vorba de crearea unui câmp energetic demonstrat de specialiști, care îl apără pe cel pentru care e declanșat, dar care îi poate deruta pe adversari sau le poate influența reacțiile, fără a le face însă rău.

Mihaela Geoană recunoștea în 2010 influența „Flăcării Violete” în alegeri

De altfel, într-o declarație acordată pentru Antena 3 în 2010, soția lui Mircea Geoană, cel care a pierdut alegerile din 2009 în favoarea lui Traian Băsescu, afirma, conform mediafax.ro, că „soțul său a fost supus unor <<atacuri energetice>> la dezbaterea finală din campania prezidențială și că și ea a simțit aceste influențe”. Mihaela Geoană este o sursă foarte credibilă atunci când vorbește despre harul parapsihologului Aliodor Manolea, pentru că acesta a lucrat pentru Mircea Geoană în campania pentru alegerile europarlamentare din 2007.

Având în vedere că atât Sebastian Burduja, cât și Aliodor Manolea par a se fi înțeles foarte bine, șansele de câștig ale lui Sebastian Burduja par să fi crescut exponențial. Pentru că și cei care nu cred în conceptul „Flăcării Violete” ar trebui să aibă o temere suplimentară. Iar rivalii săi cu atât mai mult.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
Asprete, pentru prima dată fotografiat noaptea 01 Foto Alex Găvan jpg
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net