Mobilizare uriașă la Sibiu. Sute de oameni, drone și câini caută o studentă dispărută. VIDEO

Angelika, o studentă din Jibert dispărută de aproape o lună în pădurea Dumbrava din Sibiu, este căutată la această oră de circa 350 de oameni, cu drone, câini şi un elicopter. Oamenii s-au mobilizat după ce polițiștii au găsit în zona pădurii obiecte personale ale fetei. Angelika are 25 de ani. Polițiștii se așteaptă la un deznodământ nefericit.

Angelika Claudia Maurer, studenta dispărută. Foto: IPJ Sibiu
Angelika Claudia Maurer, studenta dispărută. Foto: IPJ Sibiu

Sute de voluntari s-au alăturat joi dimineața jandarmilor și polițiștilor în acțiunile de căutare ale tinerei Angelika Claudia Maurer, dispărută în urmă cu aproape o lună. Pădurea este răscolită după ce mai multe obiecte personale au fost găsite în cursul zilei de miercuri.

Sute de voluntari o caută pe Angelika Claudia Maurer. Foto: Turnul Sfatului
Sute de voluntari o caută pe Angelika Claudia Maurer. Foto: Turnul Sfatului

Pentru că zona în care este căutată fata se întinde pe o suprafață mare, a fost pus la dispoziție și un elicopter. Imaginile surprinse de la înălțime au fost publicate de Inspectoratul de Poliție din Sibiu.

La acțiunea care a început joi dimineața au fost mobilizați 150 de polițiști din cadrul IPJ Sibiu, Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” Sibiu, DGASPC Sibiu, Directia Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum și peste 200 de voluntari din Asociația 4x4 Rescue, Asociația Crucea Roșie și studenți ULBS, scrie Turnul Sfatului.

De asemenea, acțiunea beneficiază de sprijinul IGAV, fiind folosite concomitent mai multe drone.

„Astăzi, 2 martie, începând cu ora 10,00, polițiștii sibieni au declanșat o amplă acțiune de căutare a unei tinere, MAURER ANGELIKA CLAUDIA, în vârsta de 25 ani, studentă în municipiul Sibiu, a cărei dispariție a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, tânăra nu a mai putut fi contactată de către rude și cei apropiați,” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii exclud varianta răpirii și spun că se așteaptă la un deznodământ tragic.

"Sunt angrenate foarte multe forțe (...) Am solicitat și sprijin de la Inspectoratul General pentru aviație, avem și voluntari cu drone. Este un areal foarte mare și foarte accidentat terenul pe anumite zone, trebuie periat cât mai mult și probabil la un moment o vom și găsi. În zona respectivă a fost găsit buletinul ei, a fost găsit un telefon. Nu luăm în calcul posibilitatea de răpire. Luăm în calcul posibilitatea de a nu o mai găsi în viață”, a spus Tiberiu Ivancea, șeful IPJ Sibiu, pentru presa locală.

"Angelika Claudia are o înălțime de 165 de cm, aproximativ 75 de kg, ochi verzi și păr șaten deschis, de lungime medie. Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care tânăra le-ar fi purtat în momentul plecării și nici eventuale semne particulare. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112”, transmit reprezentanții Poliției Române.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net