Alertă în Sibiu, după ce o minoră de 14 ani a fost răpită. Părinții sunt disperați!

Familia unei minore de 14 ani este disperată după ce fata a fost răpită și băgată cu forța într-o mașină, de 4 indivizi mascați. Totul s-a petrecut în dimineața zilei de 9 ianuarie, puțin înainte de ora 4. Minora rapită este din Tălmaciu, Sibiu, iar Poliția a fost alertată imediat. 

Carolea Luminița, minora răpită din Tălmaciu, Sibiu
Carolea Luminița, minora răpită din Tălmaciu, Sibiu

Principalul suspect în cazul de răpire al copilei de 14 ani este un tânăr de 23 de ani, ce conduce un BMW gri și are constituție corpolentă și ochi căprui. Minora răpită se numește Carolea Luminița. 

S-a declanșat mecanismul „alertă răpire copil”

*ALERTĂ RĂPIRE COPIL*La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, CAROLEA LUMINIȚA, în vârstă de 14 ani.Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Astfel, s-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză.Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei. *Semnalmente*: înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis.*La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vișiniu.*

Citește și - Copilă din România, servitoare şi sclavă sexuală în Anglia

Persoanele ce pot furniza informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.Vă reamintim faptul că, în conformitate cu mecanismul Alertă Răpire Copil, partenerii publici şi privaţi s-au angajat să difuzeze mesajul de alertă”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook „Poliția Română”.

Oricine o vede pe minoră este rugat să sune de urgență la 112!

„Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută”, a mai spus și purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Luciana Lazăr.

„Are 1,62 m înălțime, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis. Persoanele ce pot furniza informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112. Vă reamintim faptul că, în conformitate cu mecanismul Alertă Răpire Copil, partenerii publici şi privaţi s-au angajat să difuzeze mesajul de alertă”, au mai spus reprezentanții Poliției Județene Sibiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
cluj napoca panorama foto shutterstock
printesa marie eleonore si parintii ei captura video (2) jpg
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net