Moment penibil sau până unde duce lipsa de educație. Ce a făcut o turistă în Roma

Ultima actualizare:

O turistă a oripilat Italia. Aflată în vacanță în Roma, femeia, care la un moment dat a vrut să își potolească setea, a făcut un gest care i-a șocat pe turiștii aflați în preajmă, iar italienii s-au declarat oripilați. Un agent de pază care a văzut ce face turista i-a atras disperat atenția, însă femeia era total nedumerită și nu înțelegea de ce i se face observație, scrie Insider. Se ucase pe Fontana di Trevi ca să își umple sticla cu apă.

image

Zeci de martori, uluiți de gestul femeii

Imaginile au ajuns în spațiul public după ce un turist care a surprins momentul le-a oferit agenției de presă Storyful. În imagini se observă femeia care se cațără pe monument. Nu i-a dat nimic de gândit că zeci de turiști stau de jur împrejur și că ea este singura care face acest gest. A înaintat pe stânci până la un jet de apă și, într-un gest firesc și-a umplut sticla de platic pe care o avea asupra ei.

După câteva secunde bune, turista se sesizează fluierul și strigătele unui gardian aflat în apropierea monumentului emblematic din Roma. Nu înțelege de ce i se face semn să coboare deîndată, semn că nu avea nici cea mai mică idee despre însemnătatea monumentului pe care îl călca în picioare chiar dacă indicațiile de respectare a monumentului în care este complet interzis să intri erau peste tot.

Nu se cunosc informații cu privire la naționalitatea turistei și nici dacă aceasta a fost amendată pentru gestul ei iresponsabil.

Un turist a înotat în fântână

Nu este singura turistă care a șocat Italia. Recent, un bărbat, aflat în vizită în Roma a produs revoltă după ce s-a dezbrăcat și a înotat în

Fontana di Trevi. Culea, mai mulți turiști aflați de jur împrejurul monumentului l-au aplaudat pe bărbat.

La sfârşitul lui iunie, un instructor de sport bulgar, în vârstă de 27 de ani, care trăieşte în Regatul Unit, a indignat Italia după ce a fost filmat în timp ce își scrijelea numele său şi pe cel al partenerei sale pe pereții Colosseumului.

La scurt timp după acest episod, alți doi turişti au fost surprinşi în timp ce făceau același lucru pe zidurile Colosseumului din Roma.

Roma a cunoscut o serie de incidente în această vară, care au implicat turiști care au încălcat legile și au deteriorat situri istorice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net