Momente critice pentru tânărul care s-a electrocutat în Iași. A suferit arsuri pe 80% din corp

Ultima actualizare:

Momente importante pentru tânărul în vârstă de 16 ani care, în cursul săptămânii trecute, a suferit un accident îngrozitor. Click! îți spune ce se întâmplă cu tânărul care s-a electrocutat după ce a căzut peste o reţea de înaltă tensiune feroviară.

Ce se întâmplă cu tânărul care s-a electrocutat în Iași
Ce se întâmplă cu tânărul care s-a electrocutat în Iași

În urmă cu câteva zile, un băiat a căzut de pe o pasarelă pietonală pe firele electrice, iar mai apoi pe o locomotivă. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital.

Conform medicilor, se pare că tânărul a suferit arsuri de gradul lV, pe 80% din suprafaţa corporală Totodată, pe lângă arsuri, tânărul s-a ales şi cu mai multe traumatisme grave, din cauza căderii de la înălţime.

Care este starea de sănătate a tânărului electrocutat la Iași

Conform cadrelor medicale, băiatul se află într-o stare ceva mai bună, dar specialiștii susțin că perioada critică încă nu a trecut. În ultimele 24 de ore, tânărul a fost supus mai multor invervenții chirurgicale.

Medicii fac eforturi mari pentru a-l salva pe tânărul în vârstă de 16 ani. Astfel, acesta a fost supus unor intervenţii chirurgicale şi urmează să fie detubat.

„În cursul zilei de duminică, 12 februarie, copilul electrocutat a beneficiat de o nouă intervenţie chirurgicală. Este vorba despre o intervenţie de mai are anvergură, în cadrul căreia s-au excizat o mare parte din suprafeţele cutanate arse.

Totodată, s-a realizat parţial acoperirea zonele excizate cu grede de piele autologice şi substituienţi cu tanaţi sintetici. Putem afirma că starea generală a copilului este mult ameliorată. În cursul zilei de 13 februarie acesta va fi detubat. C

hiar dacă nu a fost depăşit riscul vital, putem spune, însă, că progresul de supravieţuire este mult îmbunătăţit", a precizat dr. Sidonia Susanu, coordonator al Unităţii Funcţionale de Arşi din cadrul Spitalului pentru Copii din Iaşi, transmite Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net