Monstrul din Caracal îşi va afla pedeapsa peste o lună. Motivul pentru care a fost amânată sentința

Familiile celor două vicitime ale monstrului din Caracal mai au de aşteptat o lună până vor afla sentinţa în dosarul în care Gheorghe Dincă a fost acuzat pentru răpire, viol, profanare de cadavre.

image

Tribunalul Olt a decis să amâne până pe 9 septembrie promunţarea pedepsei, din cauză că magistratul care a judecat cauza pe fond nu a putut fi prezent ieri. Judecătoarea Diana Cotoi se află în concediu de odihnă, însă are şi probleme de sănătate care ar putea impune prelungirea acestui concediu cu unul medical.

Sperăm că totul o să fie în regulă şi că în 9 septembrie va fi dată soluţia“, a precizat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Dan Lixandru.    

Citește și: Cazul Caracal, moment revoltător în sala de judecată! Părinții victimelor sunt sfâșiați de durere

Sentința monstrului din Caracal a fost amânată pentru la toamnă

Dosarul crimelor de la Caracal, în care Gheorghe Dincă (67 ani) este judecat pentru trafic de persoane, viol şi omor, iar complicele său, Ştefan Risipiţeanu, pentru infracţiunea de viol, a fost trimis în judecată de către DIICOT în ianuarie 2020.

Şedinţele de judecată au fost nepublice, tot ce s-a întâmplat în sală fiind relatat de rudele victimelor şi de avocaţii acestora, conform adevarul.ro.

Citește și: Bunicul Luizei Melencu, acuzat de Gheorghe Dincă de abuz asupra propriei nepoate: «Mă spânzuram dacă faceam așa ceva»

Mihaela Luiza Melencu a dispărut în aprilie 2019. Ulterior, trei lui mai târziu a fost semnalată disparția tinerei Alexandra Mihaela Măceșanu. Aceasta a reușit să alerteze autoritățile, fiind captivă, însă Poliția a intervenit tardiv.

Rămășițele ei au fost identificate prin testare ADN, secționate și incinerate, într-un butoi metalic de pe proprietatea lui Gheorghe Dincă.  

Dosarul a fost trimis în judecată în ianuarie 2020, însă după doi ani şi jumătate familiile victimelor susţin că adevărul despre cele petrecute cu cele două tinere nu s-a aflat. Pentru moment, sentința monstrului din Caracal a fost amânată pentru la toamnă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Jake Sullivan
Volodimir Zelenski FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg