Bunicul Luizei Melencu, acuzat de Gheorghe Dincă de abuz asupra propriei nepoate: «Mă spânzuram dacă faceam așa ceva»

Dosarul Crimelor din Caracal și faptele atroce comise de Gheorghe Dincă au șocat o țară întreagă. Două adolescente au fost violate și ucise de bărbatul din Caracal, iar procesul nu s-a finalizat nici până în ziua de astăzi. Miercuri, 20 aprilie, a avut loc o nouă înfățișare în proces, iar declarațiile făcute de criminal l-au determinat pe bunicul Luizei Melencu să părăsească sala de judecată.

image
Bunicul Luizei Melencu a părăsit sala de judecată Sursă foto: Alina Mitran

Gheorghe Dincă a făcut declarații, în fața instanței, despre faptele pe care le-a comis în urmă cu trei ani. Familia Luizei Melencu, prima fată răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, a putut suporta cu greu relatarea criminalului, iar bunicul Luizei a părăsit val-vârtej sala de judecată. 

Citește și: Gheorghe Dincă a povestit în detaliu de ce le-a ucis pe Alexandra și Luiza 

Gheorghe Dincă este acuzat de răpirea, sechestrarea și violarea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă lucra ca șofer de taxi neautorizat. Cele două adolescente au urcat în mașina criminalului, la câteva luni distanță una față de cealaltă, sperând că vor ajunge în siguranță acasă. Ele au fost duse la locuința făptașului unde au fost agresate sexual și ulterior incediate, conform anchetatorilor. 

Alexandra Mpceșanu a reușit să sune la 112, în luna iulie 2019, și să ceară ajutor autorităților, însă polițiștii au sosit mult prea târziu, iar adolescenta fusese deja ucisă de Gheorghe Dincă. 

Miercuri, 20 aprilie, Gheorghe Dincă le-a prezentat judecătorilor ceea ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. De menționat este faptul că, pe parcursul lunilor întregi de interogare, Dincă și-a schimbat de mai multe ori mărturia și a oferit informații contradictorii.

Gheorghe Dincă, atac la adresa bunicului Luizei Melencu 

Gheorghe Dincă a recunoscut că a preluat-o pe Luiza Melencu cu mașina și că nu a dus-o acasă, ci la locuința lui, unde a violat-o. Dincă susține că nu el a ucis-o pe adolscentă și că aceasta ar fi fost răpită din casa sa de Petruța și Buță, două personaje despre care făptașul nu a vorbit până acum. Potrivit lui Dincă, Luiza se temea să se întoarcă acasă la bunicul ei pentru că bărbatul o abuza. La auzul acestei declarații halucinante, bunicul Luizei Melencu a părăsit sala de judecată și nu s-a mai întors.

Vezi și: Gheorghe Dincă vrea să reclame România la CEDO 

„Asistăm de trei ani de zile la o bătaie de joc, la o mizerie de proces în care acest dement dacă era în altă ţară era pus pe scaunul electric. Nu să vină aicea şi să îndruge tot felul de anomalii pe care le citeşte după rechizitoriu, de declaraţii pe care le-a dat sub supravgeherea procurorilor corupţi din această ţară. Numai tâmpenii, numai tâmpenii a putut să debiteze scârnăvia asta de om. (...) Eu, care am crescut-o pe Luiza..., a spus că eu am profitat şi am abuzat de Luiza. Păi, eu mă duceam şi mă spânzuram dacă făceam aşa ceva... “, a declarat Stelian Iordache, bunicul fetei, cu ochii în lacrimi, conform Adevărul.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
ukraine jpg
Depp și avocata lui
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg