Cazul Caracal, moment revoltător în sala de judecată! Părinții victimelor sunt sfâșiați de durere

Dosarul Caracal întâmpină mari dificultăți în ceea ce privește condamnarea lui Ghoerghe Dincă, pentru răpirea, violarea și uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. 

alexandra luiza caracal jpeg
Cazul Caracal, moment revoltător în sala de judecată! Părinții victimelor sunt sfâșiați de durere

Gheorghe Dincă, supranumit ,,monstrul din Caracal", acuzat în 2019 pentru răpirea, abuzul și uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, a oferit noi declarații la termenul din 11 mai al procesului, care se judecă la Tribunalul Olt. 

Momentul a fost unul deosebit de dificil pentru părinții celor două victime, care au asistat la o relatare complet diferită a lui Gheorghe Dincă, comparativ cu declarațiile inițale, oferite de acesta.

Citește și  Bunicul Luizei Melencu, acuzat de Gheorghe Dincă de abuz asupra propriei nepoate: «Mă spânzuram dacă faceam așa ceva»

Gheorghe Dincă a venit în sala de judecată cu o variantă greu de crezut, care a provocat și mai multă mâhnire părinților celor două fete, care acuză că asistă la un simulacru de proces. 

Din ultimele declarații ale lui Dincă, acesta a lăsat să se înțeleagă că Luiza și Alexandra erau fete de moravuri ușoare, care obișnuiau să întrețină relații intime contra unor sume de bani. Afirmațiile contrazic flagrant declarațiile oferte de Dincă la începutul procesului, când a recunoscut că le-ar fi ucis pe fete şi le-ar fi ars cadavrele într-un arzător improvizat, notează Adevarul.ro

Mama Alexandrei Măceșanu a ripostat în sala de judecată

,,Monstrul din Caracal" a povesit în detaliu cum a convins-o pe Alexandra Măceșanu în vârstă de 15 ani să întrețină relații sexuale cu el. Mama Alexandrei Măceșanu și rudele Luizei Melencu au avut reacții furioase, iar cei din sală i-au reproșat judecătoarei că acceptă relatarea unor ,,fabulații" în sala de judecată. 

Persoanele din sala de judecată, care asistau la proces, au fost de-a dreptul consternate de faptul că judecătoarea nu numai că nu a întrerupt mărturia lui Dincă, ci chiar l-a încurajat să continue cumplita relatare.  Cei care au ripostat au fost scoși din sală și avertizați că vor primi amendă pentru comportamentul lor. 

Citește și Gheorghe Dincă vrea să reclame România la CEDO! Dorește bani de la statul român

Dincă și-a schimbat complet povestea

La termenul din 11 mai al procesului, au existat și alte chestiuni care au revoltat audiența. Unul dintre aspectele cele mai cumplite a fost faptul că Dincă a fost lăsat să povestească această nouă versiune a faptelor, deși nu există niciun fel de dovezi în acest sens. 

Dincă și-a schimbat povestea în mod radical, iar acum susține că nu are nicio legătură cu uciderea fetelor și că acestea ar fi fost răpite de o grupare de proxeneți, cu care nu are nicio legătură.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
soferi opriti de politisti jpeg
daniel romero Google Pixel 4a jpeg
pensie bani jpeg
646x404 jpg
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua