Motivul cutremurător pentru care un băiat în vârstă de 12 ani a parcurs 100 de km cu bicicleta. A fost găsit obosit și înfometat

Ultima actualizare:

Numele lui este Ștefan, are 12 ani și provine din localitatea Roșcani, județul Hunedoara. Locuiește în plasament, iar astăzi a fost dat dispărut, după ce a plecat de acasă, fără ca nimeni să știe de el. Asistentul maternal al acestuia, a fost cel care a semnalat dispariția.

Povestea emoționantă a tânăr de 12 ani. Foto: colaj/observatornews
Povestea emoționantă a tânăr de 12 ani. Foto: colaj/observatornews

Ștefan, băiatul care a plecat de acasă de dorul bunicului

Potrivit observatornews, Ștefan a dispărut pe 22 august, în jurul orei 03:00 dimineața. Se pare că băiatul își făcuse un mic bagaj în care și-a pus haine, după care și-a luat bicicleta și s-a îndreptat către locuința bunicului său, care se află la 100 de km distanță, respectiv în Lupeni. Din păcate, copilul nici măcar nu s-a gândit că din cauza distanței prea mari, nu va reuși să ajungă la destinație.

Mai mult decât atât, în loc să își anunțe apropiații de plecarea sa, Ștefan a ales să păstreze secretul. Speriat, asistentul maternal care se ocupă de băiat, a apelat imediat la 112 pentru a anunța poliția de cele întâmplate.

Ștefan a fost găsit pe drum, obosit și înfometat

Polițiștii s-au dovedit a fi extrem de punctuali, astfel că au demarat imediat procedura de investigare, pentru a găsi minorul, care a fost dat în urmărire națională. În jurul ore 12:00, agenții de poliție de la Postul de Poliție Pui au reușit să-i dea de urmă băiatului, pe DN 66, pe raza comunei Pui.

Potrivit informațiilor oferite de aceștia, minorul a parcurs cu bicicleta peste 100 de km, în încercarea disperată de a ajunge la bunicul său, din Lupeni. A fost găsit obosit și nemâncat, motiv pentru care polițiștii i-au oferit câteva sendvișuri și apă. Ștefan a fost audiat, iar în cele din urmă s-a constatat că băiatul nu a fost victimizat pe durata dispariției sale.

Ștefan, minorul în vârstă de 12 ani a fost preluat de către reprezentații DGASPC Hunedoara, după ce peste 50 de polițiști și alți reprezentanți ai legii, l-au căutat cu disperare.

Gestul lui Ștefan a uimit o țară întreagă și a stârnit mii de emoții în rândul celor care au aflat motivul pentru care a decis să plece de acasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
masina volan pixabay1 jpg
eb0xp9gqTGe 3O jpg
Alfred Bulai este escortat de polițiști în afara secției 2 de politie din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
Alanya Turcia Unspalash jpg
hotel vacanta pixabay jpg
andrea galimberti sara stefanelli jpg
Nava Hetman Ivan Mazepa FOTO @DEFENSEEXPRESS / X
Michele  Köbke avion profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net