Un bărbat a fost dat dispărut după ce a apărut gol pușcă în vârful unui munte. „N-am avut niciodată până acum un turist rătăcit în pielea goală”

Ultima actualizare:

Joi, pe data de 13 iunie, un bărbat a fost dat dispărut, după ce a vizitat o mănăstire de pe Valea Oltului. Vineri dimineața a fost văzut pe vârful muntelui, dezbrăcat complet, însă, bărbatul a dispărut din nou.

Bărbat dispărut în vârful unui munte/ Sursă foto: Pixabay
Bărbat dispărut în vârful unui munte/ Sursă foto: Pixabay

„N-am avut niciodată până acum un turist rătăcit în pielea goală”

Autoritățile din Vâlcea au pornit vineri, pe 14 iunie, în căutarea individului rătăcit pe munte, în Parcul Național Cozia. După ce acesta a fost văzut gol-pușcă la primele ore ale zilei, în zona Cabanei Cozia, bărbatul a dispărut din nou. Cineva i-a oferit niște haine, însă nu s-a putut discuta cu el, întrucât era într-o stare critică de agitație, astfel că a fost lăsat să se calmeze. Cazul a fost semnalat la 112, după ce acesta a dispărut a doua oară. Individul este căutat pe o rază de zeci de kilometri depărtare.

„N-am avut niciodată până acum un turist rătăcit în pielea goală. Nu te puteai înțelege cu el, mi-a povestit colegul Cheran care l-a găsit în jur de ora 6,00. Tot bălmăjea ceva de genul că el este lumină, sau îl caută lumina, ori vrea lumina! Nu știu să vă spun exact. I-a dat haine și am anunțat Poliția, dar când aceștia au ajuns la fața locului, nu l-am mai găsit. Dispăruse.

Acum, am aflat că este undeva, în pădure, în zona Perișani (la peste 20 de kilometri depărtare - n.red.). Îl vor coborî băieții mei. Am solicitat și ambulanța... N-am avut niciodată până acum un turist rătăcit în pielea goală pe munte”, a precizat șeful Salvamont Mircea Lera, din Vâlcea, potrivit adevărul.ro.  

Cin este bărbatul care a dispărut în vârful muntelui

Potrivit sursei citate, bărbatul în vârstă de 34 de ani, provine din județul Dolj și a venit împreună cu mama sa să viziteze mănăstirile din Vâlcea. Joi, cei doi s-au oprit la Mănăstirea Turnu, iar de acolo, individual a urcat pe munte și a rătăcit toată noaptea. Cea care a semnalat dispariția bărbatului, a fost chiar mama acestuia.

„La Poliția Călimănești nu a fost depusă nici o sesizare oficială privind dispariția sa, deci nu există nici un acord pentru mediatizarea acestui caz”, menționează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea.

„Probabil că, de la Cozia, a plecat tot pe potecă, spre Perișani. L-am căutat și eu în zona Vârfului Turneanu, un alt coleg l-a căutat pe la Poarta de Piatră și l-a zărit pe coastă. L-a recunoscut după hainele care i-au fost date, după ce a fost găsit dezbrăcat”, a mai adăugat salvamontistul șef.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cluj Napoca capitala Ardealului unde se organizeaza TIFF ul  foto tiff jpg
image
image
image
image
image
image
avion jpg
plaja pixabay1 jpg
liceeni bacalaureat examen bac foto mediafax
bacalaureat jpeg
bord masina jpg
Războinicii daci, „mai războinici decât oricare dintre oamenii care au trăit cândva” jpeg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
shaorma de casa jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net