Români, scandal cu poliția în Germania după ce au crezut că vor fi vaccinați forțat

Ultima actualizare:

Doi români antivacciniști au șocat polițiștii pe o autostradă din Germania. Cei doi români care împingeau o mașină au făcut scandal în fața polițiștilor chemați de alți șoferi care și-au dat seama că sunt beți și un pericol pentru trafic. Românii credeau nici mai mult nici mai puțin decât că vor fi vaccinați cu forța.  

Incidentul s-a petrecut pe A3, o autostradă din Bavaria. Foto: dobrogeatv.ro
Incidentul s-a petrecut pe A3, o autostradă din Bavaria. Foto: dobrogeatv.ro

Întâmplarea a avut loc în prima zi a alui 2022, când doi români care au rămas fără benzină pe o autostradă din Germania s-au apucat să-și împingă mașina. Au făcut-o într-un mod atât de periculos, încât ceilalți parteneri de trafic au sunat la poliție pentru ca agenții să-I oprească și să-I scoată din trafic.  

Ce au făcut românii când polițiștii au vrut să le testeze alcoolemia 

Potrivit neumarktaktuell.de preluat de stiridiaspora.ro, incidentul s-a petrecut pe A3, în Bavaria, între nodurile Neutraubling și Regensburg-Ost. Cei doi români beți au fost observați, în jurul orei 17:45, de un alt șofer care i-a văzut cum împingeau mașina pe autostradă. 

Patrula de poliție care a ajuns la fața locului a constatat că ambele persoane erau sub infleunța alcoolului, de abia ținându-se pe picioare. Testele rapide pentru depistarea alcoolemiei făcute pe loc celor doi români beți, au indicat valori foarte mari, 2, 5 la mie, alcool pur în aerul respirat.  

Cei doi români beți găsiți pe autostrada din Germania nu au vrut să se legitimeze și au început să se certe în fața agenților, fiecare susținând că celălalt este șoferul. Ba chiar la un moment dat au spus că nu-și mai amintesc cine a condus mașina 

 Polițiștii au chemat un medic pentru a le preleva probe de sânge celor doi români beți, moment în care cei doi au devenit agresivi. Fiind foarte beți, bărbații au presupus în mod eronat că medicul care a fost adus pentru a preleva probele de sânge îi va vaccina forțat împotriva noului coronavirus.  

În cele din urmă, după multe parlamentări, cei doi români beți au fost convinși că nu vrea nimeni să-I vaccineze cu forța. Cum niciunul dintre cei doi nu a putut prezenta un permis de conducere valabil a fost deschisă o anchetă pentru a se descoperi cine a condus vehiculul care a rămas fără benzină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net