O învățătoare era să fie lovită pe zebră în fața elevilor. Ce s-a întâmplat cu șoferul

Ultima actualizare:

O învățătoare din Brașov era cât pe ce să fie acroșată pe trecerea de pietoni de un șofer grăbit. Și mai grav este faptul că scena s-a petrecut în fața elevilor pe care femeia încerca să-i treacă strada în siguranță. 

image

O învățătoare din Braşov, care le arăta celor mici cum să traverseze strada în siguranță, era să fie acroșată de o mașină care nu numai că nu a oprit la trecerea de pietoni, dar  trecut aproape razant pe lângă femeie. Doar o minune a făcut ca aceasta să nu fie lovită, scrie Adevărul.

O învățătoare din Braşov a fost surprinsă în timp ce făcea paravan pe trecerea pentru pietoni pentru ca cei mici să treacă în siguranţă strada. Gestul său a fost apreciat de foarte mulţi dintre cei care au comentat filmuleţul urcat pe Facebook de poliţistul braşovean Daniel Zontea. 

Frau Jutka Baciu a fost recunoscută de o mamă care are chiar doi copii între cei care au trecut strada supravegheaţi de profesoară, iar mama i-a mulţumit. În comentarii se spune că foarte mulţi dintre învăţătorii şi profesorii braşoveni fac la fel, iar unii aminteau chiar de perioada comunistă, când se proceda similar în multe cazuri.    

Exemplul frumos al educatoarei este urmat, însă, de un altul, nu de acelaşi fel, al unui şofer. Desi Frau Jutka traversase deja banda a treia şi se afla pe a doua – deci trecuseră câteva secunde de când se afla pe trecerea de pietoni şi era filmată dintr-o maşină oprită ca să-i acorde prioritate – pe banda întâi a trecut o maşină care nici măcar nu a redus viteza.   

Șoferul a rămas fără permis

Profesoara i-a făcut un semn scurt, după care a vegheat ca toţi copiii să treacă în siguranţă. Poliţistul Daniel Zontea spune într-un comentariu că l-a lăsat pieton pe şofer. 

 „Am primit acest video de la un şofer din trafic şi nu am putut să nu observ atitudinea doamnei educatoare, care a stat pavăză în calea maşinilor pentru a-şi proteja copiii, iar pentru asta vreau să îi transmit felicitări. De asemenea, nu am putut să trec peste ignoranţa şoferului, pe care l-am întâlnit astăzi, căruia, la finalul discuţiei avute, i-am prezentat ghişeul de eliberări permise de conducere”, a comentat Daniel Zontea în momentul în care a postat filmarea. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net