O ├«nv─â╚Ť─âtoare era s─â fie lovit─â pe zebr─â ├«n fa╚Ťa elevilor. Ce s-a ├«nt├ómplat cu ╚Öoferul

21 ianuarie 2022

O ├«nv─â╚Ť─âtoare din Bra╚Öov era c├ót pe ce s─â fie acro╚Öat─â pe trecerea de pietoni de un ╚Öofer gr─âbit. ╚śi mai grav este faptul c─â scena s-a petrecut ├«n fa╚Ťa elevilor pe care femeia ├«ncerca s─â-i treac─â strada ├«n siguran╚Ť─â. 

image

O ├«nv─â╚Ť─âtoare din Bra┼čov, care le ar─âta celor mici cum s─â traverseze strada ├«n siguran╚Ť─â, era s─â fie acro╚Öat─â de o ma╚Öin─â care nu numai c─â nu a oprit la trecerea de pietoni, dar  trecut aproape razant pe l├óng─â femeie. Doar o minune a f─âcut ca aceasta s─â nu fie lovit─â, scrie Adev─ârul.

O ├«nv─â╚Ť─âtoare din Bra┼čov a fost surprins─â ├«n timp ce f─âcea paravan pe trecerea pentru pietoni pentru ca cei mici s─â treac─â ├«n siguran┼ú─â strada. Gestul s─âu a fost apreciat de foarte mul┼úi dintre cei care au comentat filmule┼úul urcat pe Facebook de poli┼úistul bra┼čovean Daniel Zontea. 

Frau Jutka Baciu a fost recunoscut─â de o mam─â care are chiar doi copii ├«ntre cei care au trecut strada supraveghea┼úi de profesoar─â, iar mama i-a mul┼úumit. ├Än comentarii se spune c─â foarte mul┼úi dintre ├«nv─â┼ú─âtorii ┼či profesorii bra┼čoveni fac la fel, iar unii aminteau chiar de perioada comunist─â, c├ónd se proceda similar ├«n multe cazuri.    

Exemplul frumos al educatoarei este urmat, ├«ns─â, de un altul, nu de acela┼či fel, al unui ┼čofer. Desi Frau Jutka traversase deja banda a treia ┼či se afla pe a doua ÔÇô deci trecuser─â c├óteva secunde de c├ónd se afla pe trecerea de pietoni ┼či era filmat─â dintr-o ma┼čin─â oprit─â ca s─â-i acorde prioritate ÔÇô pe banda ├«nt├ói a trecut o ma┼čin─â care nici m─âcar nu a redus viteza.   

╚śoferul a r─âmas f─âr─â permis

Profesoara i-a f─âcut un semn scurt, dup─â care a vegheat ca to┼úi copiii s─â treac─â ├«n siguran┼ú─â. Poli┼úistul Daniel Zontea spune ├«ntr-un comentariu c─â l-a l─âsat pieton pe ┼čofer. 

 ÔÇ×Am primit acest video de la un ┼čofer din trafic ┼či nu am putut s─â nu observ atitudinea doamnei educatoare, care a stat pav─âz─â ├«n calea ma┼činilor pentru a-┼či proteja copiii, iar pentru asta vreau s─â ├«i transmit felicit─âri. De asemenea, nu am putut s─â trec peste ignoran┼úa ┼čoferului, pe care l-am ├«nt├ólnit ast─âzi, c─âruia, la finalul discu┼úiei avute, i-am prezentat ghi┼čeul de eliber─âri permise de conducereÔÇŁ, a comentat Daniel Zontea ├«n momentul ├«n care a postat filmarea. 

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg