Imagini dureroase de la IML Iași. Rudele celor 7 victime au venit să ia acasă trupurile neînsuflețite

Ultima actualizare:

În urma accidentului teribil care s-a produs marți în județul Iași, când un camion scăpat de sub control a spulberat o ambulanță și un microbuz, au murit 7 oameni. Azi, 7 familii îndoliate au trăit suferința vieții lor. Rudele celor decedați au sosit la IML pentru a ridica trupurile celor dragi și a le duce acasă, pentru ultima oară. 

image

A fost jale mare, azi, în fața Institutului de Medicină Legală Iași. Rând pe rând, rudele persoanelor decedate în accidentul rutier de la Bălțați au venit să ridice trupurile neînsuflețite ale celor dragi. Au rămas orfani copii. Au rămas văduve femei. Tragedia nu va fi uitată prea curând căci se numără printre cele mai grave accidente din ultimii ani. 

image

Ruda unui bărbat decedat: „Era un om bun și puternic”

Oamenii se pregătesc de înmormântare. Printre ei, se numără și fratele lui Mihai Brumă, unul dintre cei aflați în microbuzul izbit de TIR. Acesta cu greu își poate stăpâni lacrimile și reușește să spună doar câteva vorbe despre fratele său. „Sunt fratele lui Bruma Mihai. Eram acasă când s-a întâmplat nenorocirea. Lucra de câţiva ani acolo. Am vorbit cu el ultima dată acum o lună. A fost căsătorit, însă de ceva timp divorţase. Fratele meu era puternic. Îşi iubea cel mai mult în viaţa asta copiii. Ei încă nu ştiu tot. Nu am dormit azi noapte. Nu judec pe nimeni pentru că nu mi-l aduce nimeni înapoi. Am fost la accident personal, am stat la coadă o oră. Rămăşiţele erau încărcate când am ajuns. Am sunat eu la poliţie şi am aflat”, a transmis fratele decedatului.

image

„Fratele meu făcea naveta de mai mult timp la Iaşi. Nu şi-a refăcut viaţa după divorţ. Voia să toată lumea să ducă un trai mai bun. Era muncitor de mic. Suntem 4 fraţi. Doar mama noastră mai trăieşte. Vă daţi seama cum a reacţionat mama, dar cred că trebuie dusă la spital şi ea. Nu avem cuvinte. Nu ştiu de ce el a păţit asta. Era un om bun, sărea în ajutor”, a declarat cu lacrimi în ochi fratele lui Mihai Brumă, unul dintre bărbaţii decedaţi în accidentul rutier de la Bălţaţi.

image

7 dintr-o lovitură în cel mai cumplit accident rutier din ultimii ani

Ieri, 1 februarie, am asistat la o tragedie. Un cumplit accident rutier produs în județul Iași a zguduit o țară-ntreagă. Dimineața, în jurul orei 60.00, un camion scăpat de sub control a intrat pe contrasens, a acroșat o ambulanță și a spulberat un microbuz în care călătoreau 6 muncitori. Au murit pe loc atât ei, cât și cei doi șoferi - cel de pe camion și ce care se afla la volanul microbuzului. Doar persoanele din Ambulanță au scăpat cu viață. Printre ele și o gravida care a și născut câteva ore mai târziu un copil sănătos. 

La fața locului a fost o adevărată desfășurare de forțe: ambulanțe, poliție, mașini de la descarcerare, pompieri. Trupurile neînsuflețite au fost depuse în saci și duse la IML iași. Azi, rudele decedaților au venit să-și ia persoanele dragi acasă pentru a se pregăti de înmormântare. Moldova este în doliu, iar acest cumplit accident nu va fi prea ușor uitat.

Urmăriți știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net