Nicușor Dan nu exclude o candidatură la prezindențiale. Politicienii i-au înroșit telefonul ca să îl felicite

Ultima actualizare:

După succesul obținut la alegerile din 9 iunie, câștigând Primăria Capitalei cu un scor zdrobitor în fața contracandidaților lui, Nicușor Dan vine cu o declarație în care lasă de înțeles că nu exclude o candidatură la prezidențiale. „O să mai vedem”, a spus Nicușor Dan, aflat la al doilea mandat la Primăria Capitalei.

Ce spune Nicușor Dan despre o candidatura la prezindențiale

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei la al doilea mandat. Sursă foto: Inquam Photos
Nicușor Dan, primarul general al Capitalei la al doilea mandat. Sursă foto: Inquam Photos

Scorul mare obținut la alegerile locale a stârnit comentarii legat de o posibilă candidatură a lui Nicușor Dan la șefia statului. În acest context, întrebat despre planurule sale, primarul general a spus că anul acesta, nu va candida la alegerile pentru funcția de președinte, dar a subliniat că „ce se va întâmpla în viitor o să mai vedem”.

„Nu voi candida la alegerile prezidenţiale în 2024. Ce se va întâmpla în viitor o să mai vedem. Dar în 2024, nu”, a afirmat Nicuşor Dan, marţi, într-o intervenţie telefonică la postul B1 TV.

Nicușor Dan: „Am lăsat un dialog deschis”

În aceeași intervenție, edilul general a mai spus că după rezultatul obținut a primit felicitări de la premierul Marcel Ciolacu și președintele PNL Nicolae Ciucă.

„Am vorbit cu domnul Ciucă, ieri dimineaţă, m-a felicitat, am lăsat un dialog deschis pentru o eventuală colaborare viitoare. Domnul Ciolacu m-a sunat, de asemenea, ca să mă felicite. Şi domnia sa mi-a spus că ar trebui să vorbim despre viitorul Bucureştiului după ce toate lucrurile se vor lămuri.

Mulţi politicieni mi-au trimis mesaje de felicitare. Domniile lor m-au sunat, m-au felicitat şi mi-au spus că sunt deschişi pentru dialog”, a mai spus Nicușor Dan.

Planurile lui Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei a dezvăluit o parte din palnurile pe tenționează să le pună în practică în viitorul apropiat.

El a spus că doreşte să coopteze PNL pentru formarea unei majorităţi în Consiliului General.

„Deocamdată aşteptăm să vedem numărul final de locuri în Consiliul General. Pare că Alianţa Dreapta Unită are undeva la 16-17 locuri, din cele 55. REPER pare că o să aibă trei-cinci locuri. Împreună fac undeva la 25 de locuri. Eu îmi doresc foarte tare ca PNL-ul să fie parte din această majoritate, vor avea şi ei şapte-opt locuri. Am avut o colaborare bună cu PNL-USR-PMP în mandatul precedent”, a spus edilul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net