Noi detalii despre moartea băiatului de 13 ani care a căzut de la balconul hotelului din Viena. Ce a declarat sora victimei

Noi detalii despre tragicul eveniment petrecut în Viena, acolo unde un elev român de 13 ani a fost găsit mort în fața hotelului unde era cazat. Băiatul ar fi pășit pe o terasă care avea, însă  doar scop decorativ și a murit pe loc. Acesta se afla acolo într-o excursie cu clasa. Sora băiatului face acum declarații. 

Un tânăr și-a pierdut viața, în Viena Foto: Pixabay.com
Un tânăr și-a pierdut viața, în Viena Foto: Pixabay.com

Totul s-a petrecut în Viena

Evenimentul a avut loc într-un mic oraș în apropierea Vienei, Austria, în timpul unei excursii organizate pentru un grup format din 30 de elevi din diverse localități din Dâmbovița, însoțiți de doi profesori, scrie Antena3 CNN.ro.

Băiatul a pășit pe teresa cu scop decorativ

Destinația excursiei era Târgul de Crăciun de la Viena, iar costul total al acesteia s-a ridicat la 300 de euro. Tragedia s-a produs în timpul dimineții, la ora 5, când băiatul de 12 ani a escaladat fereastra hotelului. El a pășit pe o terasă fără balustradă, cu scop decorativ, și a căzut de la o înălțime de aproape 15 metri direct pe asfalt. Autoritățile exclud varianta sinuciderii, luând în considerare posibilitatea unei provocări riscante între adolescenți.

Ce spune profesoara însoțitoare

Unul dintre oaspeții hotelului a încercat să-l resusciteze, iar medicii de pe ambulanță au intervenit imediat pentru a continua manevrele de salvare. Cu toate eforturile depuse, băiatul de 12 ani nu a putut fi salvat. Profesoara însoțitoare, Crina Clipea, a declarat că atât copiii, cât și adulții, sunt în stare de șoc. În acest moment dificil, încearcă să sprijine elevii și să treacă peste tragedie, având în gând familia copilului decedat.

Ce a declarat sora băiatului

„Am aflat vestea de la persoanele din oraş. Au aflat înaintea noastră. Am aflat la ora 11 după-amiaza, ora României. S-a dus cineva la tatăl meu la firmă şi l-a întrebat dacă ştie de cel mic că a căzut de la etaj. Tatăl meu a zis că glumeşte. Tatăl meu a ajuns la două noaptea acolo, încă nu are un răspuns cert.

A fost un copil foarte bucuros, care iubea viaţa, nu există aşa ceva. A crescut într-un mediu frumos. Un copil exemplu. A fost nesupravegheat. Un copil de 12 la etajul patru cu alţi copii de vârsta lui, nesupravegheaţi în cameră. Mai mult de atât ce pot să zic”, a spus sora victimei, pentru Observatornews.ro.

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net