Numărătoarea voturilor de la Sectorul 1 s-a încheiat. Cine a câștigat alegerile

După ce zile în șir Clotilde Armand a acuzat fraudarea votului de la Sectorul 1, s-a aflat cine este noul primar. Conform datelor furnizate de Biroul Electoral, George Tuță, candidatul susținut de PSD-PNL, a câștigat primăria cu o diferență foarte mică de aproximativ 500 de voturi în fața actualului primar, Clotilde Armand. 

George Tuță și Clotilde Armand Foto: România TV
George Tuță și Clotilde Armand Foto: România TV

George Tuță a obținut 36,61% din voturi

Diferența față de primarul încă în funcție, Clotilde Armand, a fost de câteva sute de voturi.  Concret, George Tuță a obținut 36,61% din voturi, iar Clotilde Armand, 35,92%. Seara trecută, candidatul Alianței PSD PNL la Primăria Sector 1, George Tuţă, declara că procesul electoral se desfășoară corect şi nu este nevoie de nicio renumărare a voturilor.

„Aș dori să constat corectitudinea prin care acest proces s-a desfășurat în Biroul Electoral de Sector. Am asistat la întreg procesul împreună cu echipa mea", a spus George Tuță, la Biroul Electoral Sector 1.

Ce a declarat George Tuță

George Tuță le-a mulțumit tuturor oamenilor care au fost în secțiile de vot, care au dat dovadă de răbdare ca votul cetățenilor din Sectorul 1 să fie respectat în egală măsură. „Aș vrea, în primul rând, să mulțumesc oamenilor care au fost în secțiile de vot, care au dat dovadă de răbdare, de un efort uriaș pentru ca votul cetățenilor din Sectorul 1 să fie respectat în egală măsură. Vreau să mulțumesc și oamenilor din Biroul Electoral de Sector și forțelor de ordine care au asigurat un proces transparent și corect pentru aceste alegeri”, spune George Tuță.

„Dați-mi voie să mulțumesc și echipei cu care am făcut campania. A fost o perioadă de muncă, o perioadă grea, dar țin să mulțumesc și partenerilor, dar și colegilor din Partidul Național Liberal și mai ales domnului Andrei Chiliman, fostul primar al Sectorului 1, care a fost alături de mine și care căruia i-am făcut promisiunea de a continua proiectele care au transformat Sectorul 1 în capitala Capitalei. Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru răbdarea și acest efort în cele trei zile cât s-au numărat și s-au centralizat voturile în Sectorul 1", a mai spus el.

Clotilde Armand acuză în continuare fraudarea votului 

Clotilde Armand continuă să susțină că i-au fost reduse voturile în mod suspect. A declarat că într-o singură secție verificată, din nou, au fost recuperate 185 de voturi și una singură 166. Peste 1.000 de voturi nu se mai găsesc, în timp ce alte câteva sute de procese verbale au fost modificate din pix fără a mai număra voturile respective.

Ea a menționat că a depus peste 80 de solicitări de renumărare și că nu a primit niciun răspuns din partea Biroului Electoral Sectorial. Armand a subliniat necesitatea implicării tuturor pentru a renumăra voturile din Sectorul 1 într-o postare pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net