Nuntă „pe bogăție” la Oradea. Tort împodobit cu bani, şampanie de 10.000 euro și celebri maneliști

Călin Raita, un baron imobiliar din Oradea, s-a căsătorit, în weekend, pentru a doua oară. Nunta a fost una extrem de spectaculoasă, iar Click! vă prezintă cele mai tari detalii.

Afaceristul s-a căsătorit a doua oară / foto: arhivă personală
Afaceristul s-a căsătorit a doua oară / foto: arhivă personală

Controversatul afacerist bihorean, și-a tratat invitaţii de la nuntă cu şampanie de 10.000 euro, tort decorat cu teancuri de bani, iar mireasa i-a fost adusă cu elicopterul. Totodată, la eveniment, atmosfera a fost întreținută de manelişti celebri.

În cadrul aceluiași eveniment, Raita şi-a botezat băiatul, pe care îl are cu proaspăta soţie. Petrecerea a fost una cât se poate de extravagantă, organizată la una dintre cele mai scumpe şi mai mari săli de evenimente din oraş.

Adi de la Vâlcea l-a dat de gol

Manelistul Adi de la Vâlcea a fost, potrivit Adevărul, cel care l-a dat de gol pe Raita, într-un video postat pe Tik Tok, care ulterior a fost șters. Așa s-a aflat că, afaceristul, a comandat 19 șampanii, de câte 10.000 de euro bucata, că mirii au aterizat la chef cu elicopterul, dar şi că petrecerea urma să fie animată de mai mulţi manelişti cunoscuți publicului.

Pe lângă Adi de la Vâlcea, la petrecere au cântat şi Bogdan de la Ploieşti, Ştefan de la Bărbuleşti cu Narcis, Tzancă Uraganu și Florin Salam. Mai multe imagini AICI

„Salut, sunt la una dintre cele mai tari nunţi de anul ăsta", le-a spus fanilor săi, Adi de la Vâlcea, arătând cu mâna spre un elicopter care ateriza în parcarea sălii de nunţi 

Tzancă Uraganu a căzut în piscină

Tzancă Uraganu a fost la această petrecere protagonistul unui incident: vrând să filmeze, în direct, jocul de lumini şi focul de artificii, acesta a căzut în piscina sălii de evenimente.

Mirii au purtat creaţiile unor designeri români, meniul a fost unul de lux, şi au avut mai multe torturi, cel dedicat botezului fiului lor, Nicolas Yanis, fiind „decorat" cu bancnote.

Fost patron de casă valutară, Raita, a devenit dezvoltator imobiliar la mijlocul anilor 2000, ridicând de-a lungul vremii mai multe cartiere de case şi blocuri. Însă, unele s-au dovedit cu probleme, drept urmare, afacerile sale s-au soldat dosare penale sub suspiciuni de înșelăciune și falsuri.

Afaceristul a avut şi ambiţii de politician, pregătindu-se să candideze în 2008 la Primăria Oradea cu brandul „Superconstructorul" şi sub flamura Partidului Noua Generaţie (al lui Gigi Becali). În final, Raita a candidat independent, obţinând sub 1,3% din voturi.

Raita El a divorţat în 2010 de prima nevastă, cu care are trei copii, pe care a acuzat-o de infidelitate. Cei doi continuă să fie asociaţi în firma administrată de afacerist.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net