O bătrână de 92 de ani își îngoapă ultimul fiu, unul dintre cei șapte morți în accidentul de la Iași

Tragedia de la Bălțați este greu de descrie în cuvinte. Nu numai familiile victimelor trec prin momente înfiorătoare, ci întreaga comunitate este profund impresionată de nenorocirea care a avut loc la începutul acestei săptămâni. 

accident iasi INQUAM Liviu Chirica (4) jpg

Șapte familii sunt îndoliate în urma tragicului accident de la Bălțați, unde un camion a pierdut controlul direcției de mers, a intrat pe contrasens și a spulberat un microbuz cu muncitori și o ambulanță care transporta o femeie gravidă, gata să nască.

Printre familiile care își plâng morții este și o bătrână în vârstă de 92 de ani, din comuna Balș, acolo unde au ajuns patru dintre cei șapte decedați în accident. Femeia trebuie să-și conducă pe ultimul drum pe ultimul dintre cei patru copii pe care i-a avut. Doar Mitică Bariz (52 de ani) mai trăia, iar acum trebuie să-l îngroape și pe el. Bărbatul lucra ca instalator.  

Gravida din ambulanță: „M-am născut a doua oară” 

Marți, la câteva ore după ce s-a petrecut accidentul, gravida care se afla în ambulanța implicată în evenimentul rutier a născut un băiețel perfect sănătos, la Maternitatea „Elena Doamna” din Iași. Atât femeia, cât și soțul ei, încă sunt în stare de șoc și realizează cât de norocoși au fost.

Femeia are 24 de ani și locuiește în Fărcășeni, comuna Strunga, acolo de unde a luat-o ambulanțacare urma să o ducă la spital. Ea a povestit clipele de coșmar prin care a trecut. „Eram panicată, speriată! M-am născut a doua oară!” au fost primele cuvinte ale Mariei, tânăra care nu a văzut, totuși, ce carnagiu a fost pe șosea. 

În schimb, soțul acesteia, care a ajuns imediat la locul tragediei, și-a dat seama cât de aproape de moarte a fost femeia. „Am fugit sus, la nevastă-mea, că era în ambulanţă. A fost un şoc. Suntem... încă nici nu realizăm... Foarte norocoşi, n-avem cuvinte”, spune soţul femeii.

În urma accidentului, gravida care se afla în travaliu a fost lovită la spate. După patru ore, aceasta a născut un băiețel perfect sănătos, pe care l-a numit Albert-Nicolas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net