O decizie a fost fatală pentru doi frați din Botoșani. Au plecat împreună și nu s-a mai întors niciunul

O adevărată nenorocire s-a abătut peste o familie din Botoșani. Doi frați, un bărbat și o femeie, au murit încercând să își salveze animalele în timpul unei furtuni foarte violente. Ceasul rău a făcut să ia o decizie care le-a fost fatală.

image

Marți seara, județul Botoșani a fost lovit de o furtună foarte violentă. Doi oameni din localitatea Dimăcheni au murit în timpul vijeliei. Este vorba de doi frați, un bărbat de 52 de ani și sora lui de 45 de ani care și-au pierdut viața încercând să adăpostească animalele aflate la păscut de furtuna puternică.

Au luat decizia fatală

Când furtuna a devenit puternică, cei doi au decis să se adăpostească sub un copac, ceea ce le-a fost fatal. Acolo au și fost găsiți, căzuți unul peste altul, iar copacul spintecat în două de un trăsnet, scrie Monitorul de Botoșani.

Mama celor doi a alertat familia când cei doi nu au mai apărut acasă. Rudele și vecinii au plecat să îi caute. Trupurile celor doi frați au fost găsite de un localnic a doua zi dimineață.

„Eu am tractor și am zis că merg eu, că drumul e în câmp și e greu accesul. Mama lor a zis că nu-s veniți de la animale. A plouat aseară, a fulgerat”, a povestit vecinul care i-a descoperit pe cei doi frați fără viață.

Mama celor doi frați a presimțit tragedia

La fața locului a ajuns și o ambulanță. Din păcate pentru cei doi nu s-a mai putut face nimic.

„Aseară, în jurul orei 19.30, se înnourase puternic, a fost și o atenționare Ro-alert. Cred ca ei țineau acolo animale și au mers sa le mute, mulgă, și i-a prins acolo vremea urâtă și au fost loviți de un trăsnet.

Am fost solicitați pentru două persoane care au fost fulgerate în cursul zilei de 25 Iulie. S-au găsit de către localnici pe câmp în cursul dimineții de 26. Am constatat decesul fiind fulgerați, aflați sub un copac”, a precizat medicul Mariana Carp, din cadrul SJA Botoșani, relatează Monitorul de Botoșani.

Mama celor doi frați, în vârstă de 85 de ani, a simțit nenorocirea. Le-ar fi spus copiilor ei să nu plece, dar nu a avut puterea să îi oprească. Dimineață când a văzut că cei doi nu s-au întors acasă a știut că s-a întâmplat ceva rău cu ei.

„Mama le-a spus să aibă grijă. Fulgera puternic. Dar nu au vrut să asculte. Fulgera puternic. Mergem mereu împreună. M-a sunat mama dimineață să îmi spună că nu s-au întors acasă”, a povestit sora celor doi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net