O femeie a încercat să se sinucidă pe aeroporul Otopeni. La ce gest uluitor a recurs aceasta

Ultima actualizare:

O femeie de 40 de ani a vrut să se sinucidă, sâmbătă, 1 aprilie, într-o baie din Aeroportul Otopeni, la terminalul plecări. Femeia a fost găsită cu plăgi la gât și antebrațe. Din primele informații, se pare că femeia lua antidepresive. 

Femeia a vrut să își pună capăt zilelor pe aeroportul Otopeni Foto: Shutterstock
Femeia a vrut să își pună capăt zilelor pe aeroportul Otopeni Foto: Shutterstock

A fost găsită de femeile de serviciu

Polițiștii spun că femeia lua antidepresive. Ea a fost găsită în baie de către femeile de serviciu. Avea răni pe mână și pe gât, potrivit unor surse. Asupra ei, femeia avea un cuțit cu o lamă de 10 centimetri. Ușa băii a fost spartă, iar aceasta a fost luată de SMURD și dusă la Spitalul Floreasca. Femeia le-ar fi spus salvatorilor că vrea să fie lăsată în pace și că vrea să moară.

Femeia avea plăgi la gât și antebrațe 

Potrivit Poliției Ilfov, Serviciul de Poliție Transporturi Aeriene Henri Coandă a fost sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în toaleta din incinta terminalului Plecări a Aeroportului Otopeni, a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 40 de ani, prezentând multiple plăgi la nivelul gâtului și antebrațelor.

Apelul a fost dat sâmbătă, în jurul orei 11:35. Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca. Polițiștii fac verificări pentru a stabili situația de fapt și pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Tentativă de sinucidere pe faleza din Tulcea 

Săptămâna trecută, a avut loc o tentativă de sinucidere și pe faleza din Tulcea. Trecătorii au sunat la 112 după ce o femeie a încercat să-și pună capăt zilelor pe faleză. Oamenii au spus că aceasta avea un comportament ce le-a dat de gândit.

Un bărbat a murit spulberat de tren, în București

Un bărbat care a ajuns la capătul puterilor, după cum a spus chiar el trecătorilor, s-a sinucis aruncându-se în fața trenului, în București. Victima avea de ceva timp gânduri negre.

Accidentul deosebit de grav s-a petrecut tot săptămâna trecută, în Sectorul 3 al Capitalei. Victima avea 65 de ani și a murit după ce a fost călcat de un tren de călători. Bărbatul s-a aruncat în fața locomotivei, iar mecanicul nu a putut face nimic pentru a evita tragedia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net