O femeie din Botoşani şi-a omorât soţul, dar a spus tututor că s-a sinucis: „Mergem la mama”

Ultima actualizare:

O femeie dintr-un sat aflat în județul Botoșani și-a ucis soțul cu sânge rece și, pentru a ascunde crima, le-a spus oamenilor că bărbatul s-ar fi sinucis. Totuși, până la urmă, adevărul a ieșit la iveală.

Ea este femeia care și-a ucis soțul și a încercat să ascundă crima / foto: monitorulbt
Ea este femeia care și-a ucis soțul și a încercat să ascundă crima / foto: monitorulbt

Bărbatul a fost ucis de către soția lui, sâmbătă, 14 octombrie 2023, în casa familiei din Răuseni, judeţul Botoşani. După ce l-a omorât, a vrut să ascundă crima, dar nu i-a ieșit.

Cum a încercat femeia să ascundă crima

Elena Stoleriu, căci acesta este numele criminalei, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutor, după ce şi-a găsit soţul într-o baltă de sânge, cu un cuţit înfipt în zona gâtului.

Până au ajuns la domiciliul celor doi echipajele de salvare, femeia le-a povestit vecinilor că soţul ei, aflat în depresie, şi-ar fi pus singur capăt zilelor. Aceeaşi poveste a spus-o şi poliţiştilor.

Având în vedere circumstanțele decesului, trupul neînsufleţit al bărbatului în vârstă de 44 de ani a fost dus la Medicina Legală, acolo unde legiştii au efectuat autopsia.

Așa legiștii au ajuns la concluzia că victima nu s-ar fi putut lovi singur cu cuţitul în zona în care a fost înjunghiat. Astfel, medicii l-au înştiinţat pe procurorul de caz, iar acesta, împreună cu poliţiştii, a audiat-o criminală.

Femeia este acuzată de omor și a fost arestată

Imediat după audieri, criminala a fost reținută sub acuzaţia de omor - violenţă în familie, iar judecătorii de la Tribunalul Botoşani au admis cererea de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile, potrivit jurnaliştilor de la monitorulbt.ro.

„El era în depresie de vreo săptămână. Începuse să plângă. A zis că nu poate ieși afară, avea vin și rachiu. A zis că-și pune rachiu. El a mâncat. Când am venit înapoi de afară l-am găsit lat. El era îmbrăcat când am plecat și când am venit înapoi era în boxeri, ud. În casă nu era nimeni.

Am pus mâna pe el. Era cald. Era pe jos. Era sânge, i-am luat cuțitul de lângă el. După aceea am căutat telefonul. M-am uitat printre haine, am sunat la 112. Era nouă seara când am sunat. Eu nu știu ce s-a întâmplat.

Ca nu a dat niciun semn. Tot spunea că e în depresie. Își punea muzică de jale și plângea. Tot spunea să mergem la mama. Eu cred că s-a sinucis. Nu ne-am certat deloc în ziua aia”, a fost declaraţia cu care, iniţial, femeia i-a minţit pe anchetatori şi a încercat să îi convingă că soţul ei s-a sinucis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net