Dreptate pentru Anamaria Constantin. Bărbatul care a ucis-o și a ascuns-o în lada canapelei, trimis în judecată

Criminalul Anamariei Constantin, fata de 12 ani ucisă şi ascunsă în lada unei canapele, Marcel Șerbuc, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, a anunţat avocatul Adrian Cuculis.

Marcel Șerbuc riscă cel puțin 20 de ani de închisoare / foto: arhivă personală
Marcel Șerbuc riscă cel puțin 20 de ani de închisoare / foto: arhivă personală

Deși Parchetul nu a anunțat oficial trimiterea în judecată, dosarul apare înregistrat pe rolul Tribunalului Bucureşti în data de 4 octombrie. Trei membri ai familiei minorei ucise cu sânge rece, printre care Monica Simona Iftimovici (mama copilei şi concubina lui Şerbuc), s-au constituit părţi civile în dosar şi solicită daune de 200.000 de euro.

„Criminalul fetiței de 12 ani, Marcel Șerbuc, a fost trimis în judecată pentru omor calificat și tâlhărie. Îl așteaptă închisoarea de cel puțîn 20 de ani având în vedere minciunile scoase pe tot parcursul urmăririi penale.

Practic s-a ajuns la concluzia că după ce a talharit-o pe fetiță de 12 ani și i-a furat bijuteriile, pentru a se asigura că scapă, a omorât-o și ascuns-o în 2 saci sub canapea. Judecată in camera preliminară a început iar familia cere de la Serbuc și daune de 200000 de euro”, ne-a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Filmul unei crime cu premediare

Fata de 12 ani fusese dată dispărută de către tatăl ei biologic. Iniţial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie, însă o expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră.

Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, Ilie Marcel Şerbuc, într-un apartament din Cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

În spaţiul public a apărut o înregistrare purtată între mamă şi concubin, în care Marcel Şerbuc i-ar fi zis că nu a vrut să-i facă rău copilei, dar a avut un conflict spontan cu ea, ar fi împins-o şi fata s-ar fi lovit cu capul de cada din baie.

După ce Anamaria și-a dat ultima suflare, mama şi concubinul ei au părăsit ţara, femeia fiind depistată în Catalunia - Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă.

Ulterior, femeia a venit singură în România, pentru a fi interogată de anchetatori. În schimb, concubinul ei a fost dat în urmărire europeană şi arestat în Olanda, fiind trimis în România în luna august.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
image png
gradinile fermecate ale dragonilor colaj facebook jpg
parasutism MapN jpg
dan bittman
Elevă la examen - simulare evaluarea nationala - subiecte FOTO Inquam / George Călin
image png
depresie, burnout jpg
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net