De cât timp plănuia criminala din Mangalia să o ucidă pe Alina: „Loredana era protejată de patron, că se culca cu el”

Ultima actualizare:

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală despre crima care în urmă cu doar câteva săptămâni a îngrozit o întreagă țară: Loredana și-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă, pe Alina, căreia i-a abandonat trupul neînsuflețit sub banca unui parc din Mangalia. Mătușa tinerei ucise a făcut noi dezvăluiri, potrivit cărora criminala își amenința de mai mult timp prietena. 

Alina a fost ucisă de Loredana, cea mai bună prietenă
Alina a fost ucisă de Loredana, cea mai bună prietenă

De parcă nu ar fi fost suficient că și-a ucis cea mai bună prietenă, Loredana era protejată de către patronul hotelului la care ambele lucrau, cu care întreținea relații intime, așa cum afirmă mătușa Alinei. Iată mai jos toate declarațiile femeii. 

„O perioadă grea, stau și o aștept”

În urmă cu doar o zi, mama victimei împreună cu mătușa ei au fost chemate de procurori la audieri. Mătușa Alinei i-a fost tutore de la vârsta de 13 ani, și avea o relație destul de apropiată cu aceasta. 

Nu poate accepta că nepoata ei a fost ucisă în acest fel, la o vârstă atât de fragedă, însă nu poate trece cu vederea faptul că i se plângea de modul în care Loredana o teroriza: certurile și amenințările erau la ordinea zile, și criminala avea o relație apropiată cu patronul, care o proteja. 

„Am ajuns de dimineață cu trenul, domnul avocat a venit și ne-a luat de la gară, că noi nu știam să ajungem la Parchet. Eu nu am dat declarații, dar i-am povestit domnului avocat tot ce am vorbit eu cu Alina la telefon. Eu o întrebam mereu cum se înțelege cu Loredana, iar ea îmi povestea că nu se înțeleg. Loredana îi spunea să meargă cu ea în oraș, Alina nu voia și îi spunea <Ce fată, te dai mare cinstită?>.

Când venea în cameră, pe la ora 3:00-4:00 începea cearta. Vorbea urât, o amenința, întrase frica în Alina. Loredana era protejată de patron, că se culca cu el, Alina nu era protejată.

O perioadă grea, stau și o aștept. Mi se pare că vine, dar nu mai vine, nimeni nu o mai poate aduce înapoi. Mi-a mai apărut în vis, dar nu stă mult, pleacă. Sper să fie bine, că nu a fost vinovată cu nimic. Mergea în fiecare duminică la biserică cu mine, o fată tare bună. Cu familia Loredanei nu am mai vorbit, nu ținem legătura. Dacă m-aș întâlni cu mama ei, aș trece pe lângă ea. Nu avem treabă cu ea.”, a mărturisit mătușa Alinei, după cum amintește vremeanoua.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net