Loredana, criminala din Mangalia, dialog șocant cu mama ei. Ce i-a spus la vizita din închisoare: „Să zici mii și mii de bogdaproste”

La nici mai bine de o lună de zile după ce a sfârșit cu viața celei mai bune prietene, Loredana Atănăsoiae continuă să șocheze din arest. Vizitată des de către mama sa, criminala din Mangalia și femeia care i-a dat viață au purtat un dialog șocant.

Loredana și-a ucis cea mai bună prietenă
Loredana și-a ucis cea mai bună prietenă

Crima din Mangalia a șocat o întreagă țară. Loredana a ucis-o pe Alina cu sânge rece. Acum se află în spatele gratiilor după ce și-a recunoscut fapta, fiind des vizitată de către mama ei. Într-un dialog pe care cele două l-au purtat, criminala i-ar fi cerut acesteia să-i mulțumească pentru faptul că nu i-a adus-o pe Alina acasă.

„Dacă venea cu ea pe tren, i-o aducea lu' mamă-sa acasă”

Recent, mătușa Alinei a făcut o serie de declarații de-a dreptul tulburătoare. Se pare că un motiv întemeiat care ar fi determinat-o pe Loredana să-i ia viața Alinei ar fi fost faptul că mama ei o compara adesea cu ea și o dădea drept exemplu de fată cuminte, silitoare și muncitoare, ceea ce ar adâncit și mai mult frustrarea criminalei.

Mai mult decât atât, un dialog de-al Loredanei cu mama sa informează că tânără i-a cerut să-i mulțumească pentru faptul că nu i-a adus-o pe Alina acasă, cel mai probabil referindu-se la trupul neînsuflețit al acesteia, pe care l-a abandonat sub o bancă, într-un parc.

„Era certată cu mamă-sa, pentru că ea îi tot spunea: <<Uite că Alina se descurcă, învață, este cuminte, tu de ce nu poți să fii așa?>>. Au apăsat-o sufletește lucrurile astea. Am înțeles de la o femeie de aici, din comună, că mama Loredanei ar fi povestit că fata i-a zis, când s-au văzut în arest, ”să zici mii și mii de bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă”.

Vă dați seama câtă invidie avea pe Alina, dacă venea cu ea pe tren, i-o aducea lu’ mamă-sa acasă”,a declarat mătușa Alinei, potrivit vremeanoua.ro.

Familia Alinei se pregătește pentru praznicul de 40 de zile

Familia regretatei tinere ucise, cu durere în suflet face ultimele pregătire pentru praznicul de 40 de zile. Mătușa Alinei a mai declarat că piesele de vestimentație vor fi date de pomană unei tinere cu care Alina mergea la colindat.

„Am cumpărat tot ce trebuie, pregătim mâncarea, iar sâmbătă dimineață, la 8:00, vine preotul acasă pentru praznic. Hainele pe care le vom da de pomană vor ajunge la o fată de la noi din comună, cu care Alina obișnuia să meargă cu colinda. Este o fată frumoasă, elevă în clasa a XI-a, la un liceu din oraș. Am luat de toate, de la ciorapi până la geacă. Sunt sigură că Alinei i-ar fi plăcut ce am cumpărat”, a povestit mătușa Alinei, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net