Viața Loredanei după gratii. Ce se întâmplă în celula în care stă închisă cea care și-a ucis prietena în Mangalia

Ajunsă în spatele gratiilor, Loredana Atănăsoaie, tânăra care şi-a ucis cu sânge rece colega Alina, și i-a abandonat cadavrul într-un parc din Mangalia, nu a vrut să aibă contact cu fetele alături de care împarte celula. Cum este văzută autoarea crimei din Mangalia de către colegele ei.

Ce se întâmplă cu Loredana în spatele gratiilor?
Ce se întâmplă cu Loredana în spatele gratiilor?

Loredana Atănăsoaie, în vârstă de 18 ani, se află, acum, în închisoare, după ce și-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă și i-a abandonat cadavrul într-un parc din Mangalia. La început, tănăra nu a vrut să aibă contact cu colegele alături de care împarte celula, în ciuda faptului că aceastea au încercat să se apropie de ea și chiar i-au oferit o carte de rugăciuni pe care fata a refuzat-o.

„Este văzută ca un copil care a fost lipsit de empatie. La un moment dat, în timp ce plângea, o colegă a mângâiat-o pe frunte, iar Loredana i-a spus că mama ei nu a mângâiat-o niciodată așa”, a declarat avocatul tinerei, Cristian Ion, potrivit Gândul.ro.

Loredana s-a „pocăit” în arest

Loredana este colegă de celulă cu trei femei. Fiind mai în vârstă decât ea și cu mai multă experiență de viață, acestea au avut ocazia să poarte discuții mai serioase cu adolescenta, încercând să o învețe lucruri bune. Pe parcurs, după toate discuțiile cu colegele ei, Loredana s-a simțit susținută și încurajată și a început să citească cartea de rugăciuni pe care i-au dat-o colegele ei. Mai mult decât atât, are un loc al ei special unde se roagă și unde stă atunci când simte nevoia să-și adune gândurile. Ea se retrage lângă gemulețul din arest.

„În prima fază, i-a dat cineva o carte de rugăciuni, dar ea a zis că nu o vrea, pentru că nu merită ca nici măcar Dumnezeu să se uite la ea. Apoi, a început să se roage să o ierte. Se roagă și pentru Alina. Când este comunicativă, când se retrage și se duce la gemulețul de la camera de arest. Se gândește că viața ei s-a cam distrus”, a mai dezvăluit avocatul tinerei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net