O femeie din Iași a fost sfâșiată de o haită de câini, în plină stradă. Ea mergea la serviciu

O femeie a fost la un pas de a muri, după ce a fost atacată de o haită de câini maidanezi când se îndrepta spre serviciu. Întâmplarea a avut loc, joi, în jurul orei 05:00, pe o stradă din Iași. Mai exact, incidentul s-a petrecut în comuna Holboca, acolo unde oamenii spun că nu se mai simt în siguranţă pe străzi, din cauza numărului tot mai mare de câini fără stăpâni.

Femeia a fost atacată de o haită de câini fără stăpân Foto: Shutterstock (imagine ilustrativă)
Femeia a fost atacată de o haită de câini fără stăpân Foto: Shutterstock (imagine ilustrativă)

Oamenii se tem să iasă pe străzi

În localitatea ieşeană, oamenii spun că străzile sunt nesigure şi se plâng de animalele care umblă în haite să-şi caute mâncare. Autoritățile locale susțin că încearcă să rezolve această problemă de mai mult timp, însă nu mai găsesc soluții pentru a scăpa de câinii fără stăpân, scrie Observatornews.ro.

,,E o problemă veșnică, apar câini nici nu mai știu de unde. Poate îi lasă cineva, mai există persoane care își lasă câinii liberi. A fost Poliția Locală la ei să-i atenționeze în privința acestor lucruri. Avem contract cu o firmă din Vaslui care se ocupă de înlăturarea câinilor, aceștia vin o dată la 2 sau 3 luni pentru a lua animalele. Am făcut o campanie de sterilizare, probabil se înmulțesc și de asta apar așa mulți. Din bugetul local dăm bani pentru câini, în loc să facă un parc de joacă, ceva pentru comunitate", a declarat pentru presa locală Neculai Pamfil, primarul comunei Holboca.

Femeie ucisă de câini

Vă reamintim că, în urmă cu trei luni, o altă femeie de 43 de ani a fost omorâtă, în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Capitală. Este vorba despre Ana Oroș. 

Și nu a fost singurul caz de acest gen! Un bărbat și-a găsit sfârșitul lângă Onești, în timp ce se afla la plimbare cu câinele său. Acesta a fost atacat de o haită de cel puțin 15 câini și nu a mai putut fi salvat. 

Copil de 13 ani, atacat de maidanezi

Cazul Anei Oroș, femeia de 43 de ani ucisă de câinii maidanezi din București, dar și cel al bărbatului de 40 de ani ucis tot de maidanezi, lângă Onești, nu sunt singurele, din păcate. 

Un copil de numai 13 ani a fost mușcat de câini, chiar în timp ce mergea să-și viziteze bunicii. Din fericire, minorul a scăpat cu viață, dar a tras o sperietură zdravănă, alegându-se și cu câteva mușcături serioase. Cu ultimele puteri, Vladimir, copilul de 13, a sărit peste gardul cel mai apropiat și a cerut ajutor în curtea în care a ajuns. 

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net