Băiat și bunică, sfâșiați de un câine: „Sunt în șoc, tremur, plâng"

Ultima actualizare:

Un băiat de 12 ani și bunica lui au fost sfâșiați de un câine, într-un parc din Cornwall, UK. Victimele s-au ales cu răni grave și încă urmează tratament. Incidentul a avut loc acum câteva zile, iar polițiștii britanici au deschis o anchetă în acest caz, scrie Observatornews.ro. 

Băiatul de 12 ani și bunica au fost sfâșiați de un câine Foto: Pixabay.com - imagine ilustrativă
Băiatul de 12 ani și bunica au fost sfâșiați de un câine Foto: Pixabay.com - imagine ilustrativă

Cheryl May și nepotul ei, Zac, au fost atacați de un câine, din rasa Bull Terrier, săptămâna trecută, într-un parc din Cornwall. Cheryl se bucura de o seară cu familia ei, fără să se gândească ce avea să urmeze, relatează DailyMail.

Atât ea, cât și nepotul ei au rămas traumatizați în urma incidentului. Femeia a fost rănită grav după ce a fost atacată de câine. Cheryl a declarat pentru CornwallLive că mai întâi câinele l-a atacat pe Zac, iar cea care l-a tras de pe el a fost mama băiatului, Natalie.

Femeia s-a luptat cât a putut cu patrupedul și l-a scăpat de Zac. După ce i-a spus fiicei și nepotului să fugă, Cheryl a fost atacată de câine. Ea a reușit să se lupte cu el împingând animalul și lovind "câinele cu un băț".

Bătrâna a declarat: Sunt în stare de șoc de trei zile, tremur și plâng. A fost îngrozitor, a fost ca într-un film de groază. Nu pot să dorm. Am fost la spital pentru a mă bandaja. Am o vânătaie masivă pe piept. Brațele mele sunt pline de mușcături, trebuie să iau antibiotice.

Copilul și bătrâna au suferit răni grave

Băiatul în vârstă de 12 ani a suferit răni pe o parte, iar brațul său este badajat din cauza mușcăturilor. Atât Cheryl, cât și Zac primesc tratament după ce au mers la spital. Bunica băiatului a dezvăluit că a rămas îngrijorată pentru bunăstarea mentală a fiicei și nepotului ei, adăugând: Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Vreau să încerc să obțin ajutor pentru ei. Nu știu dacă vom putea ieși, suntem cu toții închiși în casă.

Polițiștii au pornit o anchetă și fac cercetări. Un purtător de cuvânt al poliției din Cornwall a declarat: Poliția a fost chemată miercuri, 15 februarie, în jurul orei 21.10, la un parc de vacanță din St Ives, pentru a raporta că două persoane au fost mușcate de un câine. Ofițerii au fost prezenți. Două persoane au suferit răni provocate de mușcături și au ajuns la spital pentru tratament. Anchetele sunt în curs de desfășurare.

Ucisă de propriul câine

Și în România sunt tot mai frecvente astfel de cazuri. Ieri, 20 februarie, o femeie în vârstă de 53 de ani și-a găsit sfârșitul, ucisă de câinele pe care-l luase în grijă în urmă cu numai 4 luni. Femeia a fost atacată și mușcată în curtea unui imobil din sectorul 3 al Capitalei, în momentul în care a mers pentru a-i da de mâncare animalului.

Copil în comă, după ce a fost mușcat de câini

 Săptămâna trecută, un copil în vârstă de zece ani a ajuns la spital, după ce a fost atacat de mai mulţi câini pe o stradă din municipiul Botoşani.

Femeie atacată de câini

Ne amintim că recent, doi câini de luptă au atacat o persoană care se plimba cu câinele ei pe digul de la Lacul Morii. Câinii din rasa Cane Corso, femelă și mascul, scăpaseră din curtea stăpânului și hoinăreau liberi pe câmpul de la Lacul Morii. Persoana atacată a povestit celor de la ASPA că, atunci când câinii au văzut-o pe dig, au început să alerge spre ea și i-au atacat cățelușa.

Ucisă de câini în zona Lacului Morii

Ne amintim că Ana Oras Daraban a murit luna trecută, după ce a fost ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacului Morii din Bucureşti. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net