O mașină în care se aflau doi tineri și o fetiță de numai doi ani a fost spulberată de un tren! Accidentul s-a soldat cu un mort

Un accident a fost produs în judeţul Dolj. Un autoturism a fost lovit de un tren, astfel circulaţia feroviară între Craiova şi Bucureşti, este blocată, duminică după-amiază. Din primele informații, se arată că şoferul nu a respectat semnalele luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată. Potrivit ISU Dolj, o tânără de 21 de ani a murit în maşina lovită de tren. Un bărbat de 25 de ani, conştient preluat de un echipaj SMURD, iar o fetiţă de doi ani, conştientă, a fost preluată de elicopterul SMURD.

Accident produs în judeţul Dolj Foto: FB
Accident produs în judeţul Dolj Foto: FB

 Circulaţia trenurilor este temporar oprită pe ambele fire de circulaţie

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează că, începând cu ora 16:13, circulaţia trenurilor este temporar oprită pe ambele fire de circulaţie între Jianca - HM Leu, ca urmare a unui accident produs la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu barieră automată, la kilometrul 180+39), unde trenul R 9013 a lovit un autoturism surprins în gabaritul firului I, proiectându-l în gabaritul firului II. 

Din informaţiile primite de la faţa locului, în urma impactului, o persoană a decedat, iar două persoane sunt prinse în vehicul. În prezent in afara trenului implicat în accident, mai este afectată şi circulaţia trenului RE 9918, care staţionează în halta Leu", informează oficialii CFR.

Accident în Dolj Foto: FB
Accident în Dolj Foto: FB

O tânără de 21 de ani a murit în maşina lovită de tren 

Potrivit ISU Dolj, o tânără de 21 de ani a murit în maşina lovită de tren. Un bărbat de 25 de ani, conştient preluat de un echipaj SMURD, iar o fetiţă de doi ani, conştientă, a fost preluată de elicopterul SMURD. Potrivit sursei citate, un autoturism nu ar fi respectat semnalele luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind surprins de un tren în gabaritul căii ferate.

Duminică după amiază, poliţiştii sunt prezenţi la faţa locului şi fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt. Aceştia recomandă şoferilor să dea dovadă atenţie şi prudenţă în trafic şi să respecte indicaţiile agenţilor aflaţi pe teren.

Autoturism lovit de tren, în Maramureș 

În urmă cu doar trei zile, un autoturism a fost lovit de tren în Maramureș, la o trecere la nivel cu calea ferată. Un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 45 de ani, au murit, joi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tran, în localitatea Recea, judeţul Maramureş.

„Astăzi, 24 octombrie, la ora 12:56, Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Recea s-a produs un accident grav, soldat cu decesul a două persoane. La faţa locului, din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că un autoturism a fost acroşat de un tren”, a transmis IPJ Maramureş

La faţa locului au intervenit şi reprezentanţii ISU Maramureş cu trei echipaje de pompieri şi două echipaje medicale SMURD şi SAJ. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Job jpg
coacaze negre sirop jpeg
autospeciala politie jpg
opera de arta banana lipita cu nada adeziva jpeg
diana și william jpg
pensie jpg
masini politie facebook jpg
rashod benzina jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net